Junior mekaniker till Bro

Ledig tjänst på Starfinder

Sök ledigt jobb som Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker i Upplands-Bro. Nu finns det en ledig tjänst på Starfinder i Stockholms län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Lön enligt överenskommelse. Arbetet är Heltid Anställningstid enligt överenskommelse. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2024-03-07.

Hitta till arbetsplatsen på Starfinder

Arbetsplatsen hos Starfinder ligger i Upplands-Bro i Stockholms län.

Yrke Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
Arbetsort Stockholms län – Upplands-Bro
Arbetsplats Starfinder
Organisationsnummer 5591937205 (Starfinder AB)
Anställningsvillkor Heltid Anställningstid enligt överenskommelse
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Lön enligt överenskommelse
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2024-03-07

Starfinder Är du utbildad fordonstekniker och/eller har ett intresse för bilar? Då är det dig vi söker!

Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta hos en professionell och auktoriserad bilverkstad med moderna lokaler och verktyg. Efter uppdraget finns goda chanser till förlängning samt möjligheter att påbörja sin karriär som mekaniker.

Dina arbetsuppgifter kommer bl.a. bestå av att:

- Byta däck på personbilar hos en av våra kunder

- Köra in och ut bilar från verkstaden

- Hämta och lämna däck på lagret

Din profil

För att lyckas i den här rollen krävs det att du är arbetsvillig och tekniskt skicklig. Det här är ett jobb för dig som är självgående och som har ett trevligt bemötande gentemot kollegor.

Krav för att du ska vara aktuell för tjänsten är B-körkort och en god fysik. Har du erfarenhet av att skifta däck sen innan är detta väldigt meriterande. Arbetstiderna är förlagda under dagtid, måndag till fredag.Ansökan och tillträde
Detta är en tjänst på heltid, med start så snart det är möjligt. Du får en trygg anställning hos Starfinder och en konsultchef som finns vid din sida längs vägen och stöttar dig till en framgångsrik karriär.

Frågor om tjänsten och processen besvaras av Frida Eriksson, 076-009 65 02. Intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Ansökningar till tjänsten tas endast emot via annonsen.

Välkommen med din ansökan!

Starfinder är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag, vi har kollektivavtal och är medlemmar i Svenskt Näringsliv och Almega - Sveriges största arbetsgivar- och branschorganisation för tjänsteföretag.
Är du intresserad av tjänsten på Starfinder ? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker är 2024-03-07.

Sök andra jobb som fordonstekniker/bilmekaniker/personbilsmekaniker

Här ser du liknande jobb inom samma yrkesgrupp eller ort.


Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb