Sommarjobb i Folktandvården Västerbotten

Ledig tjänst på Region Västerbotten, Folktandvård VB

Sök ledigt jobb som Tandsköterska i Umeå. Nu finns det en ledig tjänst på Region Västerbotten, Folktandvård VB i Västerbottens län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Enligt avtal.. Arbetet är Heltid. Sommarjobb / Säsongsanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse., upphör: Vi erbjuder anställning några veckor under juni-augusti.. Anställningen är en Sommarjobb / feriejobb och anställnings längd är 11 dagar - upp till 3 månader. Sök jobbet senast 2024-02-21.

Hitta till arbetsplatsen på Region Västerbotten, Folktandvård VB

Arbetsplatsen hos Region Västerbotten, Folktandvård VB ligger i Umeå i Västerbottens län.

Yrke Tandsköterska
Arbetsort Västerbottens län – Umeå
Arbetsplats Region Västerbotten, Folktandvård VB
Organisationsnummer 2321000222 (REGION VÄSTERBOTTEN)
Anställningsvillkor Heltid. Sommarjobb / Säsongsanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse., upphör: Vi erbjuder anställning några veckor under juni-augusti.
Anställningstyp Sommarjobb / feriejobb
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Enligt avtal.
Anställningens längd 11 dagar - upp till 3 månader
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2024-02-21

Region Västerbotten, Folktandvård VB Region Västerbotten arbetar för att god hälsa och hållbar utveckling ska stärka varandra. Vi tar ansvar för en jämlik välfärd och för att forskning och innovation ger resultat.

Vi söker studenter som är nyfikna! Du som läser till tandläkare, tandhygienist eller tandsköterska kan under sommaren arbeta vid någon av Folktandvårdens kliniker i Västerbotten. Ta chansen att under några veckor i sommar få praktiska erfarenheter och samtidigt lära känna oss och vår verksamhet!

Folktandvården Västerbotten har allmäntandvård och specialisttandvård inom alla specialiteter. Vi medverkar i den kliniska utbildningen av tandläkare, tandhygienister, tandsköterskor och tandtekniker. I Umeå finns tandteknisk verksamhet. Vi ansvarar för all barntandvård och specialisttandvård samt mer än hälften av vuxentandvården. Vi erbjuder moderna och välutrustade kliniker och ligger i framkant vad gäller forskning och utveckling genom vårt nära samarbete med institutionen för odontologi, Umeå universitet. Anställda inom Folktandvården erbjuds både friskvårdsbidrag och avtal om personaltandvård.

ARBETSUPPGIFTER
Som medarbetare hos oss bidrar du till att ta väl hand om andra och få människor att må bättre.

Arbetsuppgifter skiljer sig åt beroende på hur långt du kommit i din utbildning. Du får vara med vid olika undersökningar och behandlingar och får på ett naturligt sätt knyta ihop teori och praktik. För dig som är i början av utbildningen innebär det att du först lär dig sterilarbetet, grunderna för hygienrutiner och hantering av instrument. För dig som kommit längre i utbildningen tillkommer assistans och vissa administrativa arbetsuppgifter. För tandläkarstudenter som slutfört termin nio finns möjlighet att ansöka om särskilt förordnade hos Socialstyrelsen för att arbeta med tillfällig legitimation.

KVALIFIKATIONER
För att detta jobb behöver du vara student vid tandsköterskeutbildning, tandhygienist- eller tandläkarprogrammet.

ÖVRIGT
Läs mer om våra förmåner för dig som jobbar med oss på webbsidan
https://www.regionvasterbotten.se/nar-du-jobbar-hos-oss/att-vara-medarbetare

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv.
Är du intresserad av tjänsten på Region Västerbotten, Folktandvård VB? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Tandsköterska är 2024-02-21.

Sök andra jobb som tandsköterska

Här ser du liknande jobb inom samma yrkesgrupp eller ort.


Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb

  Här ser du liknande jobb inom samma yrkesgrupp eller ort.

 • Umeå
  Tandsköterska, Specialisttandvården Orofacial medicin Umeå

  Ledigt jobb som tandsköterska på REGION VÄSTERBOTTEN i Umeå

  Arbetsplats-logga

  Sök jobbet som tandsköterska
 • Umeå
  Tandsköterska till Tandcenter - Umeå

  Ledigt jobb som tandsköterska på Dentalum Operations AB (publ) i Umeå

  Sök jobbet som tandsköterska
 • Umeå
  Sommarjobb i Folktandvården Västerbotten

  Ledigt jobb som tandsköterska på REGION VÄSTERBOTTEN i Umeå

  Arbetsplats-logga

  Sök jobbet som tandsköterska
 • Skellefteå
  Tandsköterska till Folktandvården, Skellefteåregionen

  Ledigt jobb som tandsköterska på REGION VÄSTERBOTTEN i Skellefteå

  Arbetsplats-logga

  Sök jobbet som tandsköterska