EMPATISK PERSONLIG ASSISTENT SÖKES

Ledig tjänst på STIL

Sök ledigt jobb som Personlig assistent i Umeå. Nu finns det en ledig tjänst på STIL i Västerbottens län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Enligt avtal Fast timlön enligt överenskommelse. Arbetet är Vardagar och helg Dagtid, kvällar och nätter Ej specificerat. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är 3 månader – upp till 6 månader. Sök jobbet senast 2024-03-18.

Hitta till arbetsplatsen på STIL

Arbetsplatsen hos STIL ligger i Umeå i Västerbottens län.

Yrke Personlig assistent
Arbetsort Västerbottens län – Umeå
Arbetsplats STIL
Organisationsnummer 5567779615 (Stil Assistans AB)
Anställningsvillkor Vardagar och helg Dagtid, kvällar och nätter Ej specificerat
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Enligt avtal Fast timlön enligt överenskommelse
Anställningens längd 3 månader – upp till 6 månader
Arbetstid Deltid
Sista ansökningsdag 2024-03-18

STIL står för Stiftarna av Independent Living i Sverige. Vi är ett ickevinstdrivande assistanskooperativ och en ideell förening av personer med normbrytande funktionalitet. I STIL är det medlemmarna som själva arbetsleder sina personliga assistenter. Vi jobbar för självbestämmande, frihet och lika möjligheter oavsett funktionsförmåga. STIL bildades 1984 och vi var med och införde personlig assistans i Sverige. Läs mer på www.stil.se.

Empatisk personlig assistent sökes 
Jag är en kvinna i mina bästa år, 49. Jag har hjärtat på rätta stället. 

Jag söker tim och semestervikarier. Du bör ha möjlighet att hoppa in både vardagar och helg. Du bör även ha möjlighet att jobba såväl dagtid som kvällar och nätter. Om du är ovaccinerad är det bara en fördel.

Jag behöver hjälp i vardagen med allt från hygien, förflyttning, tandborstning, matlagning, städning till fritidsintressen med mera. Arbetet innebär både dagtid, kvällar, nätter och helgarbete.

Du är ansvarsfull, lyhörd, glad och positiv, punktlig, empatisk och omtänksam. Pigg och energisk. Viktigt att du klarar tunga lyft och har bra fysik och god hälsa.

Du ska vara djurvän.

En liten gullig hund och en fin katt finns i mitt liv. Katten kommer från Ursviken och hunden från Bjerten. Är kreativ/ estetiskt lagd.

Mina intressen. Människor, böcker, skriva poesi, foto, djur och musik. Humor och att skratta tycker jag är kul. Vänner, släktingar, särbo. Du blir mina armar och ben. Tänker och planerar gör jag själv. Jag lever ett självständigt liv och du hjälper till med detta. Det är viktigt att vi fungerar bra ihop. Jag kommunicerar i huvudsak via text. Det är bra om du kan rycka in när behov uppstår. Ömsesidigt förtroende och lojalitet är viktigt.

Du är flexibel. Beskriv vilka möjligheter du har att hoppa in vid sjukdom och vid semester. Sjukdomen ME, känner du till den?

Du måste vara doftfri på arbetstid. Är överkänslig mot ljud och dofter med mera. Rökfri arbetsplats. Vaccination inget krav.

Hör av dig och berätta om dig själv och varför du skulle passa som personlig assistent åt mig! Bifoga CV och referenser.


https://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/blankett-4429-LSS-belastningsregistret/
Är du intresserad av tjänsten på STIL? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Personlig assistent är 2024-03-18.

Sök andra jobb som personlig assistent

Här ser du liknande jobb inom samma yrkesgrupp eller ort.


Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb