Gruppchef för lokförare Umeå

Ledig tjänst på Vy Tåg AB

Sök ledigt jobb som Lokförare/Förare av tåg i Umeå. Nu finns det en ledig tjänst på Vy Tåg AB i Västerbottens län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och . Fast lön. Arbetet är Heltid. Tillsvidare.. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2023-10-08.

Hitta till arbetsplatsen på Vy Tåg AB

Arbetsplatsen hos Vy Tåg AB ligger i Umeå i Västerbottens län.

Yrke Lokförare/Förare av tåg
Arbetsort Västerbottens län – Umeå
Arbetsplats Vy Tåg AB
Organisationsnummer 5565649976 (Vy Tåg AB)
Anställningsvillkor Heltid. Tillsvidare.
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå . Fast lön
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2023-10-08

Vy Tåg  AB Vygruppen är en nordisk transportkoncern med drygt 11 500 medarbetare och en omsättning på 17 miljarder norska kronor. Vy har verksamhet inom tåg, buss, gods, mobilitetslösningar och turism i Norge och Sverige. Vår vision är «Vy gör det enkelt att välja miljövänligt». Det uppnår vi genom att ge våra kunder goda upplevelser varje dag, vara branschledande på innovation, vara effektiva och pålitliga i allt vi gör samt att ha engagerade och kundorienterade medarbetare.

 

Vy Tåg är dotterbolaget som agerar på den svenska järnvägsmarknaden. Omsättningen är 855 miljoner kronor, vi har närmare 490 medarbetare och fyra trafikuppdrag: Värmlandstrafik, X-trafik, Norrtåg och Nattåget Norrland (Stockholm - Narvik/Luleå). Dessutom har vi egen helgtrafik Karlstad-Oslo och kör snabbtåg Oslo-Göteborg i samarbete med vår ägare.

 Självständig med lyhört ledarskap

Som gruppchef för ett antal lokförare på Norrtåg i Umeå leder du och coachar dina medarbetare mot företagets gemensamma mål. Om du gillar människor, utveckling och att  jobba nära dina medarbetare så är det här jobbet för dig. Vi erbjuder ett härligt gäng med kollegor, möten med våra kunder samt ett nära ledarskap i en platt organisation.

Du trivs med att leda människor. Du drivs av att göra det som är bra bättre. Jobbet som gruppchef på Vy Tåg i Umeå innehåller såväl personalansvar, med allt vad det innebär, som ekonomi, arbetsmiljö- och resultatansvar.

Arbetsuppgifter
Din viktigaste arbetsuppgift är att tillsammans med dina medarbetare skapa rätt förutsättningar att göra ett så bra jobb som möjligt. Dessutom

.jobbar du ombord i tågen som lokförare så att du alltid förstår dina medarbetares förutsättningar och våra kunders behov
.coachar du mot våra övergripande mål och verkar för ständiga förbättringar  
.följer du upp olika resultat mot dess nyckeltal. 

Kvalifikationer
Du jobbar självständigt, är initiativrik, flexibel och vågar sätta ner foten om det behövs. Du anpassar ditt ledarskap efter de människor, situationer och förutsättningar som gäller just då. Dessutom är du

.en god kommunikatör som med kommunikativa verktyg skapar rätt förutsättningar för medarbetarna att utföra sitt jobb, och nå våra mål
.målinriktad med intresse av att mäta och följa upp arbetet och förbättra när så krävs
.nyfiken och öppen för nya idéer och metoder
.ivrig att uppnå hög medarbetar- och kundnöjdhet. 

Personliga egenskaper
För att lyckas i rollen är du idag lokförare, eller har varit och bibehållit din kompetens. Dessutom har du

.goda kunskaper i Officepaketet
.erfarenhet av ledarskap och resultatansvar
.erfarenhet av att arbeta mot och följa upp kvalitativa nyckeltal.
Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

Kontaktinformation
Christer Berglund, Affärschef, 0761270443

Arbetsplats
Järnvägsallén

 Umeå
Är du intresserad av tjänsten på Vy Tåg AB? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Lokförare/Förare av tåg är 2023-10-08.

Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb