Förskollärare 100% vikariat, Språkförskolan Umeå

Ledig tjänst på Språkskolan i Umeå

Sök ledigt jobb som Lärare i förskola/Förskollärare i Umeå. Nu finns det en ledig tjänst på Språkskolan i Umeå i Västerbottens län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och . Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är 6 månader eller längre. Sök jobbet senast 2023-10-30.

Hitta till arbetsplatsen på Språkskolan i Umeå

Arbetsplatsen hos Språkskolan i Umeå ligger i Umeå i Västerbottens län.

Yrke Lärare i förskola/Förskollärare
Arbetsort Västerbottens län – Umeå
Arbetsplats Språkskolan i Umeå
Organisationsnummer 7696004535 (Språkskolan i Umeå Ek. För.)
Anställningsvillkor
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå
Anställningens längd 6 månader eller längre
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2023-10-30

Språkskolan i Umeå

Vi söker en vikarie för en anställd som är föräldraledig under ett år. Tillträdesdag 1/11 2023.


Språkförskolan är en förskola för barn 1-5 år, med 6 avdelningar och vår grundskola ligger just intill.

För mer information läs på vår hemsida www.språkskolan.com

Vi söker dig som är utbildad förskollärare eller har annan utbildning med några års erfarenhet av arbete i förskola. Du ska tycka om pedagogiskt arbete med barn och uppskatta ett nära samarbete med kollegor i arbetslag. Då vi arbetar med språk och kommunikation med mycket skapande aktiviteter, är det viktigt att du tycker om att arbeta kreativt tillsammans med barn. Om du kan något av våra profilspråk engelska, spanska, tyska, franska är det en stor tillgång men inte ett krav. Svenska måste du kunna både skriftligt och i tal, då det är språket vi har som grund.

Varje för- o eftermiddag ska du leda en barngrupp med 5-6 barn i språk och skapandeaktiviteter, där vi arbetar temainriktat.

Barnen är i åldern 1-5 år på alla våra avdelningar, vilket gör att också omsorgsdelen är mycket viktig. Vi lägger stor vikt i att barnen här ska känna sig trygga, så därför behöver du arbeta aktivt med att skapa en god relation till barnen och deras vårdnadshavare. Du bör ha hög social kompetens och tycka om att vistas i en miljö med många människor, och vara beredd att ta ansvar för barnen och dina olika arbetsuppgifter. Du ska kunna vara flexibel och vilja arbeta i olika arbetslag hos oss.

Du ska utifrån nationella och lokala styrdokument planera, genomföra och utvärdera verksamheten. Du ska i dialog och samverkan med kollegor, barn och vårdnadshavare utveckla lärorika miljöer och aktiviteter med ett nyfiket och reflekterande arbetssätt. Dokumentation är något som alltid ingår i vårt arbete, så du ska känna till hur man kan arbeta med pedagogisk dokumentation för att synliggöra barns inlärning.

I övrigt är det arbetsuppgifter som är vanligt förekommande i förskolemiljö, där du samarbetar med dina kollegor. Tid för planering och utvärdering kallar vi för förtroendetid och läggs utanför arbetstiden i barngrupp, så att var och en kan anpassa dessa arbetsuppgifter utifrån sin egen livssituation. Antal timmar till förtroendetid beror på din utbildning och ansvar du får här hos oss.

Utdrag ur polisens belastningsregister skall uppvisas vid anställning utifrån lagen om lämplighetskontroll.


Är du intresserad av tjänsten på Språkskolan i Umeå? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Lärare i förskola/Förskollärare är 2023-10-30.

Sök andra jobb som lärare i förskola/förskollärare

Här ser du liknande jobb inom samma yrkesgrupp eller ort.


Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb