Grundskollärare till Ersdungens skola

Ledig tjänst på Umeå kommun, Utbildning, Grundskola, Ersdungens skola

Sök ledigt jobb som Grundlärare, förskoleklass och 1-3 i Umeå. Nu finns det en ledig tjänst på Umeå kommun, Utbildning, Grundskola, Ersdungens skola i Västerbottens län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Månadslön. Arbetet är 100%. Tillträde: Enligt överenskommelse Visstidsanställning till . Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är 6 månader eller längre. Sök jobbet senast 2023-12-17.

Hitta till arbetsplatsen på Umeå kommun, Utbildning, Grundskola, Ersdungens skola

Arbetsplatsen hos Umeå kommun, Utbildning, Grundskola, Ersdungens skola ligger i Umeå i Västerbottens län.

Yrke Grundlärare, förskoleklass och 1-3
Arbetsort Västerbottens län – Umeå
Arbetsplats Umeå kommun, Utbildning, Grundskola, Ersdungens skola
Organisationsnummer 2120002627 (Umeå kommun)
Anställningsvillkor 100%. Tillträde: Enligt överenskommelse Visstidsanställning till
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Månadslön
Anställningens längd 6 månader eller längre
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2023-12-17

Umeå kommun, Utbildning, Grundskola, Ersdungens skola Vi samverkar för att barn och elever ska utvecklas och ha en trygg uppväxt. Vi lär barn att läsa, skriva och räkna. Vi bidrar till att utveckla barns fantasi och tro på sin egen förmåga. Vi stödjer barn och elever att leva ett självständigt liv. Vi har Sveriges viktigaste jobb - vårt uppdrag är att ge unga framtidstroErsdungens skola på Ersboda är en F-6 skola.

Skolan ligger ett stenkast från flera stora grönområden. Ersdungen kännetecknas av ett öppet och tillåtande klimat där alla möts med respekt. Barn och elever ska känna glädje och motivation att lära tillsammans med vår duktiga personal.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta som lärare och mentor i årskurs 2 under vårterminen för att sedan följa med dom och undervisa samma klass under höstterminen i årskurs 3.  Som lärare ska du kunna väcka nyfikenhet hos eleverna och stimulera dem att lära. Du ska även se det grundläggande värdet i att möta alla elever med respekt och värme. I nära samarbete med arbetslag och kollegor ansvarar du för att driva och utveckla det pedagogiska arbetet med läroplan och kommunala mål som riktmärke. Kontakt och samarbete med föräldrar är en viktig del i arbetet.

Om dig
Vi söker dig som är utbildad lärare med behörighet att undervisa årskurs 1-3. Du har lärarlegitimation/ansökt om legitimation. Du har även erfarenhet av att arbeta inom skolan.

Du är väl förtrogen med skolans styrdokument och har förmåga att individualisera och variera undervisningen utifrån elevernas behov, du har även kunskap kring bedömning och betygsättning. Du är en tydlig ledare i klassrummet med förmåga att skapa struktur, sammanhang och goda relationer.

Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning.

Intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan! 

Du kan antingen bifoga ditt cv och personliga brev alternativt fylla i dina uppgifter direkt i ansökningsformuläret. Har du lärarlegitimation bifoga denna.

Övrigt

- Tjänsten är ett vikariat på heltid, med start 2024-01-29 eller enligt överenskommelse till och med 2024-12-20.

Om Umeå kommun
Umeå kommun är regionens största arbetsgivare med över 13 000 medarbetare. Kommunen har ca 440 chefer och verksamheten är indelad i åtta förvaltningar. Våra jobb och vår värdegrund utgår från medborgarfokus, öppenhet, tillit och ständiga förbättringar. Umeå är en kulturstad i ständig utveckling. För att klara målet 200 000 invånare år 2050 behöver vi bli fler som arbetar för tillväxt och välfärd. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. De närmaste tio åren kommer vi att anställa omkring tusen medarbetare varje år. Vill du bli en av oss?

Umeå kommun ingår i tre förvaltningsområden för finska, meänkieli och samiska www.umea.se/minoriteter. 

Som medarbetare hos oss i Umeå kommun kan du ta del av ett antal förmåner. Ta del av våra förmåner https://umea.se/jobbochforetagande/jobbochpraktik/kommunensomarbetsgivare/varaformaner.4.1b4d24fb1752122eb843bf.html


Säljer du annonser eller erbjuder rekryteringsstöd? Var vänlig, kontakta inte kommunen om det! Vi väljer och kontaktar själva företag vi samarbetar med.
Är du intresserad av tjänsten på Umeå kommun, Utbildning, Grundskola, Ersdungens skola? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Grundlärare, förskoleklass och 1-3 är 2023-12-17.

Sök andra jobb som grundlärare, förskoleklass och 1-3

Här ser du liknande jobb inom samma yrkesgrupp eller ort.


Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb