Förskollärare till Löftet-Ersboda

Ledig tjänst på Förskolan Löftet

Sök ledigt jobb som Förskollärare i Umeå. Nu finns det en ledig tjänst på Förskolan Löftet i Västerbottens län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och . Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2024-05-06.

Hitta till arbetsplatsen på Förskolan Löftet

Arbetsplatsen hos Förskolan Löftet ligger i Umeå i Västerbottens län.

Yrke Förskollärare
Arbetsort Västerbottens län – Umeå
Arbetsplats Förskolan Löftet
Organisationsnummer 8024231154 (Umeå Kristna Skolfören)
Anställningsvillkor
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2024-05-06

Förskolan Löftet

Löftet-Ersboda är en fristående förskola belägen i ett lugnt bostadsområde på Östra Ersboda. Förskolans 32 barn är fördelade på två avdelningar Glädjen 1-3 år och Hoppet 3-5 år. Vi har kristen profil och våra ledord för verksamheten är trygghet, lärande för livet, framtidstro -allas unika värde. Vår verksamhet utgår från förskolans läroplan, Lpfö 18, rev.2019, som betonar att varje barn ska få utveckla sin nyfikenhet och sin lust samt förmåga att leka och lära. På Löftet ser vi till hela människan där omsorg, utveckling och lärande bildar en helhet. Vi ser alla barn som kompetenta och vill att de ska få vistas i en miljö som är tillåtande, utmanande och inspirerande. Vår miljö och verksamhet är anpassad utifrån barnens ålder, där miljön ska stimulera barnets upptäckarglädje. Vi arbetar för att ge alla barn möjlighet att utvecklas och lära utifrån sina egna förutsättningar och behov.

Vi erbjuder dig att;

- få arbeta tillsammans med kompetenta, positiva och glada pedagoger

- få stora möjligheter att påverka din arbetssituation samt snabba beslutsvägar med närvarande rektorer som också arbetar i barngrupp.

- få friskvårdsbidrag

- få kostnadsfri pedagogisk lunch

- få kontinuerlig kompetensutveckling efter eget önskemål

Du är utbildad förskollärare och väl förtrogen med förskolans styrdokument.

Du är positiv och har förmågan att skapa förtroendefulla relationer med barn, vårdnadshavare och kollegor.

Du är öppen för nya idéer och andras tankar men kan också vara trygg i att ta egna beslut vid behov.

Du har en pedagogisk förmåga med tydligt syfte att skapa en lärande, lustfylld och utvecklande lek-/lärmiljö.

Du har en positiv livssyn och ser möjligheter framför hinder.

Vi söker dig som är utbildad förskollärare och är väl förtrogen med förskolans styrdokument samt planerar och dokumenterar verksamheten utifrån dessa. Styrdokumenten är basen och därifrån väljer du metod, innehåll och bemötande utifrån varje barns specifika förutsättningar. Du som förskollärare kommer att tillsammans med dina kollegor att ansvara för verksamhetens utveckling genom att planera, genomföra, reflektera och följa upp arbetet. Vi tycker att det är viktigt att vi har roligt tillsammans och det har vi.

Vi vill att du bifogar cv och personligt brev, dessa skickas till jobb@hannaskolan.se. Intervjuer hålls löpande.

Omfattning: 80-100%

Tillträde: Augusti 2024 eller enligt överenskommelse


Är du intresserad av tjänsten på Förskolan Löftet? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Förskollärare är 2024-05-06.

Sök andra jobb som förskollärare

Här ser du liknande jobb inom samma yrkesgrupp eller ort.


Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb