Djurskötare Röbäcksdalens forskningsladugård

Ledig tjänst på Sveriges lantbruksuniversitet

Sök ledigt jobb som Djurskötare, mjölk i Umeå. Nu finns det en ledig tjänst på Sveriges lantbruksuniversitet i Västerbottens län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Fast lön. Arbetet är Deltid/ Ej specificerat. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är 11 dagar - upp till 3 månader. Sök jobbet senast 2024-08-28.

Hitta till arbetsplatsen på Sveriges lantbruksuniversitet

Arbetsplatsen hos Sveriges lantbruksuniversitet ligger i Umeå i Västerbottens län.

Yrke Djurskötare, mjölk
Arbetsort Västerbottens län – Umeå
Arbetsplats Sveriges lantbruksuniversitet
Organisationsnummer 2021002817 (Sveriges Lantbruksuniversitet)
Anställningsvillkor Deltid/ Ej specificerat
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Fast lön
Anställningens längd 11 dagar - upp till 3 månader
Arbetstid Deltid
Sista ansökningsdag 2024-08-28

Sveriges lantbruksuniversitet Lövsta lantbruksforskning
Vi är ett glatt gäng som söker ytterligare en kollega att stärka upp vårt team. Kollegan vi söker ska kunna rycka in är någon i den ordinarie personalen är borta eller verksamheten behöver extra personal. Vi söker dig som är engagerad och vill arbeta som djurskötare i ladugården på Röbäcksdalen i Umeå. Vi tycker det är viktigt att ge en bra och omfattande inskolning för att du ska känna dig trygg i hanteringen och av de rutiner som finns för att ta hand om de ca 100 korna med rekryteringsdjur samt försök.

Om jobbet
Arbetsuppgifterna är daglig skötsel av mjölkkor, ungdjur och kalvar och de vanliga sysslorna som finns i en kommersiell mjölkproduktion varvat med forskningsprojekt. Flera arbetsuppgifter är kopplade till forskningsverksamheten såsom provtagning, och extra registreringar. Arbetet är schemalagt med helgarbete.

Din bakgrund 
Du ska ha praktisk erfarenhet av samt gärna teoretiska kunskaper om mjölkproduktion. Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper så som samarbetsförmåga, självständighet, samt initiativ- och organisationsförmåga. Du ska vara intresserad av att arbeta med forskare och studenter. B-körkort och erfarenhet av körning med lastmaskin är meriterande.

Om oss
Röbäcksdalens forskningsladugård vid Sveriges lantbruksuniversitet i Umeå har ett stall för strax över 100 mjölkkor med rekrytering. Verksamhetens centrala uppgift är att tillhandahålla en högklassig miljö för undervisning och forskning. Gården har en omfattande växtodling på närmare 250 ha där det odlas slåttervall, spannmål och bete. 

Länk till Röbäcksdalens forskningsladugårds hemsida https://www.slu.se/fakulteter/vh/om-fakulteten/institutioner/lovsta/robacksdalen/

Läs mer om våra förmåner och hur det är att jobba vid SLU på https://www.slu.se/om-slu/jobba-pa-slu/

Placering
Umeå

Anställningsform
Timavlönad tisbegränsad anställningen, särskild visstidsanställning. Det innebär att du blir erbjuden enstaka kortvariga tillfällen under denna period. Anställningstillfällena tidsbegränsas med stöd av Lagen om anställningskydd 5 §. Att stå till förfogande på detta sätt innebär att du kan tacka ja eller nej vid varje arbetstillfälle du erbjuds att arbeta på och ett nytt anställningsförhållande inträder då. Ett arbetstillfälle kan vara några timmar till flera veckor.

Omfattning
Behovsstyrd  

Tillträde
Enligt överenskommelse

Ansökan
Välkommen med din ansökan via ansökningsknappen nedan senast 2024-08-28.

Fackliga kontaktpersoner
https://internt.slu.se/min-anstallning/facket/kontaktpersoner/

 


Sveriges lantbruksuniversitet (SLU) har en nyckelroll i utvecklingen för hållbart liv, grundad i vetenskap och utbildning. Genom vårt fokus på samspelen mellan människa, djur och ekosystem och ett ansvarsfullt brukande av naturresurserna bidrar vi till en hållbar samhällsutveckling och goda livsvillkor på vår planet. Huvudorter är Alnarp, Umeå och Uppsala, men verksamhet bedrivs också på forskningsstationer, försöksparker och utbildningsorter i hela landet.

SLU har drygt 3000 medarbetare, 5000 studenter och forskarstuderande och en omsättning på över tre miljarder kronor. Universitetet satsar på attraktiva miljöer på sina campusområden. Vi arbetar för en jämställd och inkluderande arbetsmiljö där öppna samtal mellan människor med olika erfarenheter lägger grunden för vetenskaplighet, kreativitet och utveckling. Vi välkomnar därför personer med olika bakgrunder och perspektiv att söka den aktuella anställningen.
Är du intresserad av tjänsten på Sveriges lantbruksuniversitet? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Djurskötare, mjölk är 2024-08-28.

Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb

  Här ser du liknande jobb inom samma yrkesgrupp eller ort.

 • Skellefteå
  Djurskötare

  Ledigt jobb som djurskötare, mjölk på Ersmarksängarnas Lantbruk AB i Skellefteå

  Sök jobbet som djurskötare, mjölk
 • Umeå
  Djurskötare Röbäcksdalens forskningsladugård

  Ledigt jobb som djurskötare, mjölk på Sveriges Lantbruksuniversitet i Umeå

  Arbetsplats-logga

  Sök jobbet som djurskötare, mjölk