Drifttekniker för område Yttre

Ledig tjänst på Västfastigheter, Område Drift och Service

Sök ledigt jobb som Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet i Uddevalla. Nu finns det en ledig tjänst på Västfastigheter, Område Drift och Service i Västra Götalands län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Fast lön. Arbetet är Heltid. Tillträde: Enligt överenskommelse Tillsvidareanställning. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2022-01-10.

Hitta till arbetsplatsen på Västfastigheter, Område Drift och Service

Arbetsplatsen hos Västfastigheter, Område Drift och Service ligger i Uddevalla i Västra Götalands län.

Yrke Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Arbetsort Västra Götalands län – Uddevalla
Arbetsplats Västfastigheter, Område Drift och Service
Organisationsnummer 2321000131 (VÄSTRA GÖTALANDSREGIONEN)
Anställningsvillkor Heltid. Tillträde: Enligt överenskommelse Tillsvidareanställning
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Fast lön
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2022-01-10

Västfastigheter, Område Drift och Service Västfastigheter bygger hus som räddar liv. Vi bygger nytt, utvecklar och ansvarar för driften i kritiska vårdmiljöer samt inom kollektivtrafik och kultur- och utbildningssektorn i hela Västra Götalandsregionen. Tillsammans med våra kunder och samarbetspartners skapar vi hållbara miljöer. Därför söker vi dig som vill ha meningsfulla arbetsuppgifter och vill göra verklig skillnad för patienter och vårdpersonal. Läs mer om oss på www.vastfastigheter.seDrifttekniker för område Yttre

Område drift och service ansvarar för drift, tillsyn och skötsel samt felavhjälpande underhåll och kundservice.

Våra fastigheter är komplexa och tekniskt utmanande. Med vårt specialistkunnande och kännedom om våra kunders villkor är vi med och skapar förutsättningar för livsviktig vård.

Driftområde Yttre har som primärt uppdrag att stödja regionens hyresgäster inom naturbruk, folkhögskolor, Närhälsan, museum samt Mariestads Sjukhus. Vi stöttar även samtliga övriga verksamheter inom Västra Götalandsregionen som har sin verksamhet i externa fastigheter, som till exempel Folktandvård och Habilitering. I din roll som drifttekniker kommer du i första hand arbeta med tillsyn och skötsel,  åtgärder på tekniska fastighets och  säkerhetssystem samt verksamhetsservice som innebär bland annat  installationer och reparationer av hyresgästernas utrustning. Du planerar, bevakar och genomför drift- och underhåll inom ditt ansvarsområde.

Uppdraget omfattar ansvar och drift av tekniska fastighetssystem och tekniska säkerhetsanläggningar. Vid Naturbruken finns idag flera komplexa försörjningssystem som solenergi och biogas. Verksamheten står också inför investering av ny teknik. Inom vårt område är vi ett antal drifttekniker i ett team med god laganda.

Vad behöver du ha med dig sedan tidigare?

Vi tänker att du har kännedom och erfarenhet inom bygg, el, VVS, mekanik och tekniska säkerhetsanläggningar. Relevant gymnasieutbildning som med fördel är kompletterad med påbyggnadsutbildning inom något av nämnt område, alternativt motsvarande utbildning och erfarenhet.  Vi tror att du kommer trivas hos oss om du är innovativ och ser nya uppdrag som en utmaning. Erfarenhet och specialistkunskaper från arbetsområdet är önskvärt.  I denna roll får du nyttja både din samarbetsförmåga och självständighet. Rollen kräver att du har körkort då det innebär resor i tjänsten.

Västfastigheter har verksamhet i hela Västra Götaland med Regionens Hus i Göteborg, Vänersborg, Uddevalla, Borås och Skövde, samt projektkontor vid våra sjukhus. Du utgår ifrån Uddevalla. 

Vi erbjuder:

En bra möjlighet att tillsammans med kollegor och våra kunder, arbeta i en spännande, varierande och teknikintensiv miljö. Här får du får vara del i den verksamhet som Västfastigheter bedriver för naturbruk, folkhögskolor, Närhälsan, museum samt Mariestads Sjukhus.

Varmt välkommen med din ansökan senast 10 januari. 

Som en av Sveriges största fastighetsförvaltare kan vi erbjuda dig goda karriär- och utvecklingsmöjligheter. Hos oss får du chansen att utföra ett meningsfullt arbete för samhället och bidra till Västfastigheters verksamhetsidé ”tillsammans skapar vi hållbara miljöer”. Tillsammans med kompetenta och inspirerande kollegor är du en del av en verksamhet som ständigt utvecklas. Hos oss har du som medarbetare inflytande över din arbetssituation, känner trygghet och delaktighet.


Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland. Vill du veta mer om VGR kan du besöka vår introduktion till nya medarbetare på länken https://www.vgregion.se/introduktion


Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.


Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.
Är du intresserad av tjänsten på Västfastigheter, Område Drift och Service? Klicka på knappen för att komma till ansökningsformuläret. Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet är 2022-01-10.
Ansök nu

Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.