Städare med B-körkort

Ledig tjänst på Lindalens Städ & Tilläggstjänster AB

Sök ledigt jobb som Städare/Lokalvårdare i Tyresö. Nu finns det en ledig tjänst på Lindalens Städ & Tilläggstjänster AB i Stockholms län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och . Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är 6 månader eller längre. Sök jobbet senast 2023-12-21.

Hitta till arbetsplatsen på Lindalens Städ & Tilläggstjänster AB

Arbetsplatsen hos Lindalens Städ & Tilläggstjänster AB ligger i Tyresö i Stockholms län.

Yrke Städare/Lokalvårdare
Arbetsort Stockholms län – Tyresö
Arbetsplats Lindalens Städ & Tilläggstjänster AB
Organisationsnummer 5591182208 (Lindalens Städ och Tilläggstjänster AB)
Anställningsvillkor
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå
Anställningens längd 6 månader eller längre
Arbetstid Deltid
Sista ansökningsdag 2023-12-21

Lindalens Städ & Tilläggstjänster AB

Vi söker dig som vet att du trivs med att arbeta med lokalvård/ hemstäd och som vill komma till ett arbete där du verkligen behövs och gör skillnad. För att trivas i rollen behöver du ha intresse för god service och samarbetsförmåga. Du är noggrann och van med att arbeta självständigt men kan även arbeta bra ihop med andra kollegor. Personliga egenskaper som flexibilitet, ansvarsfull och engagerad i arbetet är önskvärt. Du har även förmågan att strukturera, planera och organisera ditt arbete med entusiasm.


B-körkort

Starkt meriterande om du har god städvana sedan tidigare.


Är du intresserad av tjänsten på Lindalens Städ & Tilläggstjänster AB? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Städare/Lokalvårdare är 2023-12-21.

Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb