Träugglan AB söker möbel- och inredningssnickare

Ledig tjänst på Träugglan AB

Sök ledigt jobb som Möbelsnickare i Tyresö. Nu finns det en ledig tjänst på Träugglan AB i Stockholms län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och . Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2024-02-06.

Hitta till arbetsplatsen på Träugglan AB

Arbetsplatsen hos Träugglan AB ligger i Tyresö i Stockholms län.

Yrke Möbelsnickare
Arbetsort Stockholms län – Tyresö
Arbetsplats Träugglan AB
Organisationsnummer 5593057978 (Träugglan AB)
Anställningsvillkor
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2024-02-06

Träugglan AB

Med mångårig erfarenhet av högkvalitativt finsnickeri utökades verksamheten med flertalet anställda och stora satsningar på ny verkstad 2021. Träugglan AB startades med visionen att leverera högkvalitativa och exklusiva möbler, kök samt inredningar. Projekten vi åtar oss är av stor variation - allt ifrån komplett inredning till enstaka möbler.


Verksamheten är nu inne i en expansiv fas. Vi söker därför medarbetare för att stärka upp vårt team. Vi får in många varierande uppdrag och behöver därför fler duktiga händer i verkstaden. Arbetsuppgifterna består av tillverkning av möbler och inredningssnickerier från ritning till färdig produkt. På Träugglan arbetar vi i en modern maskinpark där alla tillsammans ser till att våra projekt går från idé till verklighet och håller absolut högsta kvalitet hela vägen.


Kvalifikationer: Vi söker dig som är driven, lyhörd, samt en positiv problemlösare. Du som söker ska vara mån om att vara en del av skapandet av en trevlig arbetsmiljö. Vi ser även att du är ordningsam, har känsla för material och kvalitet samt en vilja och driv att utvecklas. Vi lägger stor vikt av att du passar bra in i vårt team och delar våra värderingar om att tillsammans göra Träugglan AB till en positiv och givande arbetsplats.


Vad vi kan erbjuda: På Träugglan erbjuds du möjligheten att arbeta med roliga och omväxlande projekt. Hos oss får du vara en del av en positiv och lösningsorienterad arbetsgrupp på en utvecklande arbetsplats i nya fräscha lokaler i Tyresö samt medverka för en strålande framtid för Träugglan. Kolla gärna in vår instagram https://www.instagram.com/traugglan


Jobbar du som snickare idag eller har du studerat träteknikprogrammet och brinner för yrket? Gillar du utmaningar och avancerade möbler och inredningssnickerier i varierad form? Då är du välkommen att ansöka. Ansökan sker snarast och intervjuer sker löpande.


Är du intresserad av tjänsten på Träugglan AB? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Möbelsnickare är 2024-02-06.

Sök andra jobb som möbelsnickare

Här ser du liknande jobb inom samma yrkesgrupp eller ort.


Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb