Teknisk säljare Binar Solutions AB

Ledig tjänst på Platsa

Sök ledigt jobb som Utesäljare i Trollhättan. Nu finns det en ledig tjänst på Platsa i Västra Götalands län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Lön enligt överenskommelse. Arbetet är Heltid Tillsvidare. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2023-10-31.

Hitta till arbetsplatsen på Platsa

Arbetsplatsen hos Platsa ligger i Trollhättan i Västra Götalands län.

Yrke Utesäljare
Arbetsort Västra Götalands län – Trollhättan
Arbetsplats Platsa
Organisationsnummer 5569528846 (Platsa AB)
Anställningsvillkor Heltid Tillsvidare
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Lön enligt överenskommelse
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2023-10-31

Platsa Har du erfarenhet inom teknisk försäljning och drivs av långsiktiga affärsrelationer där du gör skillnad på riktigt? Där du hjälper våra kunder att implementera innovativa lösningar för bättre processer? Då har vi tjänsten för dig. Vi på Binar Solutions AB söker dig som drivs av teknisk försäljning och vill fortsätta växa tillsammans med oss. Läs mer om tjänsten och vem vi söker!

Teknisk säljare
I rollen som teknisk säljare kommer du aktivt arbeta med uppsökande försäljning inom industrisektorn. Du kommer analysera potentiella kunders behov och redogöra hur innovativa lösningar kan effektivisera, digitalisera och kvalitetssäkra processer. Du kommer självständigt att arbeta med säljprocessen från start till mål utifrån individuellt uppsatta mål. Tjänsten innebär nykundsbearbetning men också att bearbeta befintliga kunder och hålla dessa uppdaterade kring vårt erbjudande. Kundmöten kommer genomföras både digitalt och fysiskt, och en affär inleds ofta med en förstudie för att få en så tydlig bild av verksamheten som möjligt. Vi är ett tight företag med korta kommunikationsvägar, vilket innebär att du även kommer samarbeta med dina säljkollegor och övriga avdelningar. Dina säljaktiviteter kommer du dagligen att dokumentera via vårt CRM-system, Lime. Du kommer vara ute hos kund ca 2-3 dagar per vecka, övrig tid träffas vi på kontoret i Trollhättan. Resor och övernattningar kan förekomma.

Sammanfattningsvis innebär tjänsten:

- Nykundsbearbetning

- Underhålla befintliga kunder

- Genomföra kundmöte/kundbesök

- Förstudie/analys

- Offerthantering

- Löpande uppföljning/avstämning med kund

Vad erbjuder vi dig?
Hos oss blir du en del av en verksamhet med integrerade kompetenser med stora tillväxtmål och som ser stor potential att nå större marknadsandelar inom vårt segment. Du kommer ha en varierad roll där du självständigt planerar dina arbetsveckor. Vi har kollektivavtal och erbjuder friskvårdsbidrag och sjukvårdsförsäkring.

Vem söker vi?
Vi söker dig som har ett genuint tekniskt intresse och som brinner för uppsökande försäljning. Du tycker om kombinationen av nykundsbearbetning och att underhålla befintliga kundrelationer där du ansvarar för att hålla kunden uppdaterad kring våra lösningar. Du är kommunikativ och har en pedagogisk förmåga där du kan stötta och coacha våra kunder ute på plats vid implementeringen. Du är proaktiv i ditt tankesätt och trivs i en roll där du dagligen jobbar med problemlösning och coachning.

Binar Solutions
Vi erbjuder innovativa lösningar inom industrisektorn och har funnits sedan 1984, huvudkontoret finns i Trollhättan. Genom våra flexibla lösningar hjälper vi industrier att effektivisera och kvalitetssäkra sin produktion. Med egen utvecklingskompetens inom industriell elektronik och mjukvara kan vi ligga i framkant och snabbt ta fram smarta verktyg efter kundens behov.

Krav

- Erfarenhet av uppsökande försäljning

- Erfarenhet av teknisk försäljning

- Flytande svenska i tal och skrift

- God engelska i tal och skrift

- B-körkort

Meriterande

- Erfarenhet av teknisk försäljning inom industrisektornVarmt välkommen med din ansökan! Observera att tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum.

Sista ansökningsdatum: 2023-10-31

Tillträde: Enligt överenskommelse

Tjänst: Heltid

Ort: Trollhättan

Platsa ansvarar för rekryteringen av denna tjänst. Vid en anställning blir du anställd direkt av vår kund. Eventuella frågor hänvisas direkt till ansvarig rekryterare:

Evelina Löfberg, civ. ek, evelina.lofberg@platsa.se, 0733-28 18 60
Är du intresserad av tjänsten på Platsa? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Utesäljare är 2023-10-31.

Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb