Teamledare med ansvar för utbildning och utveckling på avdelning 42

Ledig tjänst på NU-sjukvården, Område I, Specialistmedicinklinik, Avdelning 42

Sök ledigt jobb som Sjuksköterska, grundutbildad i Trollhättan. Nu finns det en ledig tjänst på NU-sjukvården, Område I, Specialistmedicinklinik, Avdelning 42 i Västra Götalands län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Månadslön. Arbetet är 100%. Tillträde: Enligt överenskommelse Tillsvidareanställning. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2024-01-02.

Hitta till arbetsplatsen på NU-sjukvården, Område I, Specialistmedicinklinik, Avdelning 42

Arbetsplatsen hos NU-sjukvården, Område I, Specialistmedicinklinik, Avdelning 42 ligger i Trollhättan i Västra Götalands län.

Yrke Sjuksköterska, grundutbildad
Arbetsort Västra Götalands län – Trollhättan
Arbetsplats NU-sjukvården, Område I, Specialistmedicinklinik, Avdelning 42
Organisationsnummer 2321000131 (VÄSTRA GÖTALANDSREGIONEN)
Anställningsvillkor 100%. Tillträde: Enligt överenskommelse Tillsvidareanställning
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Månadslön
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2024-01-02

NU-sjukvården, Område I, Specialistmedicinklinik, Avdelning 42 NU-sjukvården är en del av Västra Götalandsregionen och är ett av Sveriges större länssjukhus. Vi finns på NÄL (Norra Älvsborgs Länssjukhus) i Trollhättan och Uddevalla sjukhus. Sjukhusets upptagningsområde omfattar 280 000 invånare. Tillsammans är vi cirka 5 000 medarbetare som varje dag arbetar för att ge god och säker specialistsjukvård. Vi finns på västkusten och vårt område erbjuder en varierad natur med både hav, berg, skog och sjö.Vill du arbeta som teamledare med ansvar för utveckling och utbildning? Då har vi tjänsten för dig!

Avdelning 42
Vi är specialister på magtarmsjukdomar, leversjukdomar, njursjukdomar, endokrinologi och diabetes.

Vi erbjuder våra patienter personcentrerad och avancerad vård. Hos oss bedriver vi både akutsjukvård och planerad vård för exempelvis njurbiopsier, saltbelastningar och koloskopier. 

På avdelning 42 möter vi patienter med till exempel levercirros, akut och kronisk njursvikt samt nyupptäckt diabetes. Vi utför bland annat ascitestappningar, peritonealdialys och insulininställningar. Genom att arbeta inom de tre sektionerna får du som sjuksköterska en bred kompetens och goda förutsättningar till utveckling.

Om tjänsten
Du kommer att arbeta 50% som teamledare med ansvar för utbildning och utveckling, resterande 50% kommer du arbetar kliniskt och två helger av fem. Som teamledare blir ditt övergripande uppdrag att samordna och leda det dagliga arbetet tillsammans med vårdenhetschefen och tillsammans arbetar ni för hög patientsäkerhet och en god arbetsmiljö. I uppdraget ingår också att avlasta och till viss del ersätta vårdenhetschefen.

Som teamledare fungerar du också som förebild och ansvarar för att leda och utveckla dina medarbetare på ett inspirerande och inkluderande sätt. Teamledare verkar som biträdande chef och du kommunicerar tydligt vad ni ska uppnå tillsammans med medarbetarna, förklarar hur ni ska nå dit och skapar förutsättningar för att nå uppsatta mål. Det är också viktigt att du driver förändring tillsammans med medarbetarna. Kompetens, verksamhet och arbetsmiljö utvecklas därför i dialog med dessa, vilket kräver ett lyhört och inkluderande ledarskap där du också tar ansvar för att stärka NU-sjukvårdens rykte som arbetsgivare.

I din tjänst ingår bland annat:

- Bidra till att givna direktiv, riktlinjer, lagar, författningar och förordningar följs
- Driva kvalitet-och förbättringsarbeten på avdelningen
- Daglig styrning och bemanning - se över behovet för dagen samt kommande dygn
- Bevilja kortare ledighetsansökningar
- Koordinera utbildningsinsatser
- Hantera och följa upp avvikelser i MedControl Pro i samråd med vårdenhetschef
- Planera, genomföra och följa upp utbildningar för undersköterskor, sjuksköterskor och studenter
- Vara stöd för nyexaminerade sjuksköterskor under deras introduktion och fungera som mentor
- Kartlägga personalens kompetens och utbildningsbehov

Du kommer att erbjudas vårt introduktionsprogram för teamledare och chefer.

Vem söker vi
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Du är trygg i din roll, flexibel, har pedagogisk färdighet och brinner för att utbilda och utveckla!  Du har en stark tilltro till individen och arbetar strategiskt för att se medarbetarna på avdelningen lyckas i sina arbetsuppgifter på både kort och lång sikt.

Som teamledare har du förmåga att balansera rollerna som verksamhetsansvarig, ledare och arbetsgivare. Du kan värdera olika alternativ på ett konstruktivt sätt, kan förstå verksamheten långsiktigt och planera strategiskt för att nå uppsatta mål. Som ledare är du bra på att skapa delaktighet och engagemang, samtidigt är du medveten om ditt ledarskap, förstår hur det påverkar andra och är duktig på att kommunicera.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrigt
Intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden.

Välkommen med din ansökan!

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.
Västra Götalandsregionen arbetar aktivt för att digitalisera fler arbetssätt. För att vara en del av den digitala omvandlingen har du med dig grundläggande färdigheter och kan använda digitala verktyg och tjänster. Du kan söka information, kommunicera, interagera digitalt, är riskmedveten och har motivation att delta i utvecklingen för att lära nytt.


Vill du veta mer om Västra Götalandsregionen kan du besöka vår introduktion till nya medarbetare på länken https://www.vgregion.se/introduktion.  Du kan även läsa mer i presentation om https://mellanarkiv-offentlig.vgregion.se/alfresco/s/archive/stream/public/v1/source/available/sofia/rs4011-467070786-672/surrogate


Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.


Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.
Är du intresserad av tjänsten på NU-sjukvården, Område I, Specialistmedicinklinik, Avdelning 42? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Sjuksköterska, grundutbildad är 2024-01-02.

Sök andra jobb som sjuksköterska, grundutbildad

Här ser du liknande jobb inom samma yrkesgrupp eller ort.


Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb