Kontrollant sökes till Siemens i Trollhättan

Ledig tjänst på Skill Rekrytering & Bemanning AB

Sök ledigt jobb som Processoperatör, stålindustri i Trollhättan. Nu finns det en ledig tjänst på Skill Rekrytering & Bemanning AB i Västra Götalands län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Fast lön. Arbetet är Heltid Tillsvidare. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2022-06-12.

Hitta till arbetsplatsen på Skill Rekrytering & Bemanning AB

Arbetsplatsen hos Skill Rekrytering & Bemanning AB ligger i Trollhättan i Västra Götalands län.

Yrke Processoperatör, stålindustri
Arbetsort Västra Götalands län – Trollhättan
Arbetsplats Skill Rekrytering & Bemanning AB
Organisationsnummer 5566858618 (Skill Rekrytering & Bemanning AB)
Anställningsvillkor Heltid Tillsvidare
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Fast lön
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2022-06-12

Skill Rekrytering & Bemanning AB Har du erfarenhet av verkstadsarbete, inspektion eller liknande arbete? Har du även jobbat med dokumentation och rapportskrivning så kan tjänsten på Siemens vara något för dig!

Om företaget
Siemens Energy AB utvecklar och tillverkar världsledande gasturbiner för en global marknad. Företaget levererar även kompletta turbinbaserade kraftanläggningar för långsiktigt hållbar och kostnadseffektiv produktion av elektricitet, ånga och värme. Turbinerna säljs även som drivkällor för kompressorer och pumpar, främst inom olje- och gasindustrin. På Siemens Energy arbetar 2600 personer, merparten i Finspång och ca 120 i Trollhättan. Företaget omsätter ca 10 miljarder kronor om året.

Dina arbetsuppgifter
Det mesta av din tid kommer gå till att inspektera färdig brännkammare som producerats i verkstaden. Du kommer att dokumentera och utifrån bedömning enligt riktlinjer ge rekommendation på lämpliga åtgärder. Du dokumenterar ditt arbete och skriver felrapporter i affärssystemet SAP.

Som kvalitetskontrollant arbetar du i slutkontroll men är en del av en hel kedja och samarbetar tätt med dina kollegor. Du kommer även vara en del av att medverka i avdelningens förbättringsarbete och utveckla såväl rollen som arbetssätt och processer. Dessutom bidrar du med förbättringar av arbetsmetoder och processer för det som ska rekonditioneras.

Din profil
Vi söker dig med tidigare erfarenhet av verkstadstekniskt arbete, inspektion, reparationsarbete eller liknande. Du har kunskaper i ritningsläsning och erfarenhet av dokumentation och/eller skriva rapporter. För att trivas i rollen är du noggrann, arbetar metodiskt samt tycker om ordning och reda.

Engelska är Siemens koncernspråk och därför är det viktigt att du känner dig bekväm med att prata och skriva på engelska.

Ansökningsförfarande
Om du känner att detta är en roll för dig är du varmt välkommen att skicka in din ansökan! Urvalet kommer behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vänta därför inte med din ansökan. Vid eventuella frågor eller funderingar, kontakta ansvarig rekryterare Ben Saeang, ben.saeang@skill.se.

Om oss
Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech.
Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt – och när människor växer, växer företag.
People change – everything.
Är du intresserad av tjänsten på Skill Rekrytering & Bemanning AB? Klicka på knappen för att komma till ansökningsformuläret. Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Processoperatör, stålindustri är 2022-06-12.
Ansök nu

Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

    Liknande jobb

    Här ser du liknande jobb inom samma yrkesgrupp eller ort.