Personlig assistent Trollhättan

Ledig tjänst på OmsorgsCompagniet

Sök ledigt jobb som Personlig assistent i Trollhättan. Nu finns det en ledig tjänst på OmsorgsCompagniet i Västra Götalands län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Lön enligt överenskommelse. Arbetet är Deltid Enligt överenskommelse. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2024-07-27.

Hitta till arbetsplatsen på OmsorgsCompagniet

Arbetsplatsen hos OmsorgsCompagniet ligger i Trollhättan i Västra Götalands län.

Yrke Personlig assistent
Arbetsort Västra Götalands län – Trollhättan
Arbetsplats OmsorgsCompagniet
Organisationsnummer 5566402292 (AB Omsorgscompagniet i Norden)
Anställningsvillkor Deltid Enligt överenskommelse
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Lön enligt överenskommelse
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Deltid
Sista ansökningsdag 2024-07-27

OmsorgsCompagniet

Om jobbet

AB OmsorgsCompagniet i Norden har funnits sedan 2003. Vi finns i dagsläget etablerade i Stockholm, Göteborg , Malmö,Örebro och Trollhättan. OmsorgsCompagniet i Norden består av personlig assistans, avlösning, ledsagning, boendestöd och stödboende, .

Vi söker en personlig assistent till vår kund i Trollhättan. Du kommer att hjälpa kunden i vardagen med olika saker. Kunden gör regelbundna besök på badhus där du som assistent förväntas delta i momenten.

Körkort B är ett krav för denna tjänst. Det är meriterande om du har erfarenhet av tidigare arbete inom vård och omsorg samt arbetat med tecken som stöd.

Tjänsten är på deltid och kan variera. För rätt person kan det finnas möjlighet till mer tid.

För att du ska kunna ge den bästa assistansen till vår kund så tror vi att du brinner för att hjälpa andra, gör ditt yttersta för att kunden ska få den hjälp den behöver i vardagen.

Vi tror även att du är:

- Noggrann

- Tålmodig

- Initiativtagare

- Lyhörd

OmsorgsCompagniet värnar om både kunder och personalens trygghet och har därför som rutin att alltid begära ett utdrag ur belastningsregistret på samtliga personer som anställs i företaget. Detta innebär att vi vid en anställning kommer begära ett registerutdrag från dig innan du får börja arbeta. Polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor - beställ ditt registerutdrag så snart som möjligt.


Är du intresserad av tjänsten på OmsorgsCompagniet? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Personlig assistent är 2024-07-27.

Sök andra jobb som personlig assistent

Här ser du liknande jobb inom samma yrkesgrupp eller ort.


Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb