Mekaniker tunga fordon

Ledig tjänst på Trollhättans Stad

Sök ledigt jobb som Lastbilsmekaniker i Trollhättan. Nu finns det en ledig tjänst på Trollhättans Stad i Västra Götalands län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Fast lön. Arbetet är 100%. Tillträde: Snarast Tillsvidareanställning. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2023-12-11.

Hitta till arbetsplatsen på Trollhättans Stad

Arbetsplatsen hos Trollhättans Stad ligger i Trollhättan i Västra Götalands län.

Yrke Lastbilsmekaniker
Arbetsort Västra Götalands län – Trollhättan
Arbetsplats Trollhättans Stad
Organisationsnummer 2120001546 (Trollhättans kommun)
Anställningsvillkor 100%. Tillträde: Snarast Tillsvidareanställning
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Fast lön
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2023-12-11

Vi är stolta över Trollhättans Stads över 5 000 medarbetare, som varje dag gör en positiv skillnad i våra invånares liv och är med och utvecklar stadens hållbarhet och livskraft. Vi drivs och motiveras av ledorden Mod, Delaktighet, Nytänkande och Handlingskraft. Här finns en spännande utveckling där du kan vara med och göra vår stad ännu bättre.
Beskrivning
Produktion och Service utgör en verksamhet inom Serviceförvaltningen.

Verksamheten är intäktsfinansierad genom försäljning till Trollhättans Stads förvaltningar och bolag och vi är totalt ca 100 medarbetare. De tjänster som tillhandahålls är markentreprenader, grönyteskötsel, fordons- och verkstadsmekaniskt arbete, transporttjänster och förrådstjänster.

Arbetsuppgifter
Verkstadens huvuduppgift är service och reparation på stadens fordon. Fordonsflottan består av lastbilar, renhållningsfordon, personbilar, lastmaskiner, traktorer och redskapsbärare. Reparationer utförs även på park och grönytemaskiner samt plogar och sand/saltspridare som används vid halkbekämpning. Verkstaden utför även smide och anläggningarbeten. Ex på detta kan vara reparation eller anläggning av vägräcken, staket eller konstruktion av specialprojekt som våra beställare önskar.

Vi söker nu en person som i första hand skall reparera våra tunga fordon. Staden och stadens bolag har ett 25-tal tunga lastbilar som servas och repareras i vår verkstad. Du bör ha någon typ av dokumenterad erfarenhet gällande reparationer av tunga fordon under samt ha en gymnasieutbildning som härleder till någon form av fordonsreparationer.

Kvalifikationer
För att lyckas och trivas som mekaniker är det viktigt att du är intresserad av teknik. Att vilja utvecklas att vara flexibel och lösningsorienterad är nödvändigt då vi arbetar med service. Kunskaper inom el, hydraulik och felsökning är ett krav. Verksamheten är digitaliserad. Detta innebär att du förväntas använda diverse olika system gällande återrapportering, felsökning och andra digitala tjänster. Du talar och skriver utan hinder på svenska. 

För oss är dina personliga egenskaper viktiga. Vi söker dig som är lättlärd, har stor drivkraft och som jobbar bra både i grupp och på egenhand. En positiv attityd, stort engagemang är egenskaper som vi värderar högt. Som person ser vi att du är ansvarsfull och kvalitetsmedveten. Du är en problemlösare och gillar utmaningar. Innehav av C-kort är meriterande.

Anställningsinformation
Provanställning på 6 månader tillämpas.

Personlighetstest kan komma att tillämpa

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons!


Trollhättan är en stark och attraktiv kommun som ska bli större. I dag har vi passerat 59 000 invånare och vi har siktet inställt på att växa till 70 000 trollhättebor. Inom Trollhättans Stad arbetar vi med att skapa förutsättningar för detta. Vi är över 5 000 medarbetare och våra 350 olika yrken bidrar på olika sätt med att ge service och underlätta en bra vardag för våra invånare - nu och i framtiden. Vi ser mångfald som en styrka som berikar vår verksamhet och välkomnar sökande med olika bakgrund.


Trollhättans Stad tillämpar rökfri arbetstid.
Är du intresserad av tjänsten på Trollhättans Stad? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Lastbilsmekaniker är 2023-12-11.

Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb