Mekaniker

Ledig tjänst på Ikett Personalpartner AB

Sök ledigt jobb som Maskinmekaniker/Skogsmaskinmekaniker i Torsby. Nu finns det en ledig tjänst på Ikett Personalpartner AB i Värmlands län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Fast lön. Arbetet är Heltid Tillsvidare. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2024-08-09.

Hitta till arbetsplatsen på Ikett Personalpartner AB

Arbetsplatsen hos Ikett Personalpartner AB ligger i Torsby i Värmlands län.

Yrke Maskinmekaniker/Skogsmaskinmekaniker
Arbetsort Värmlands län – Torsby
Arbetsplats Ikett Personalpartner AB
Organisationsnummer 5562711134 (Ikett Personalpartner AB)
Anställningsvillkor Heltid Tillsvidare
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Fast lön
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2024-08-09

Ikett Personalpartner AB Om tjänsten
Gillar du utmaningar och problemlösning på en högre nivå? Då är detta något för dig!

Vi söker dig som har stort teknikintresse och vill jobba som tungmekaniker/reparatör av fordon som lastbilar och skogsmaskiner.
Fordonsutbildning är meriterande men inget krav.

Önskad starttid: Omgående eller enligt överenskommelse.
Arbetstider: Dagtid


Din profil
Vi söker dig som tidigare jobbat som mekaniker och är självgående samt brinner för teknik! Du vill jobba med reperationer av tunga fordon och maskiner. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av reperationer av tunga fordon.

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as
Är du intresserad av tjänsten på Ikett Personalpartner AB? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Maskinmekaniker/Skogsmaskinmekaniker är 2024-08-09.

Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb