Personlig assistent till ung man

Ledig tjänst på BJÖRKA ASSISTANS AB

Sök ledigt jobb som Personlig assistent i Tomelilla. Nu finns det en ledig tjänst på BJÖRKA ASSISTANS AB i Skåne län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och . Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2023-12-31.

Hitta till arbetsplatsen på BJÖRKA ASSISTANS AB

Arbetsplatsen hos BJÖRKA ASSISTANS AB ligger i Tomelilla i Skåne län.

Yrke Personlig assistent
Arbetsort Skåne län – Tomelilla
Arbetsplats BJÖRKA ASSISTANS AB
Organisationsnummer 5567950711 (Björka Assistans AB)
Anställningsvillkor
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2023-12-31

BJÖRKA ASSISTANS AB

Björka Assistans är ett privat assistansbolag med verksamhet i hela Sverige. Vi finns för att underlätta vardagen för barn, ungdomar och vuxna som är i behov av personlig assistans. För oss är det oerhört viktigt att våra kunder får den assistans de verkligen behöver och att våra assistenter har en god arbetsmiljö och känner sig delaktiga. Vi jobbar i mycket nära samspel med både kunder, anhöriga och assistenter för att uppnå detta. Den viktigaste egenskapen hos oss på Björka Assistans är att vi har ett genuint intresse av att hjälpa personer med normala behov men som behöver tillgodoses med särskilda insatser.


Vi söker nu assistenter till en ung man utanför Tomelilla. Han bor i egen bostad en bit utanför samhället med lite eller ingen kollektivtrafik, så du behöver ha egen bil för att kunna komma till arbetsplatsen. Du kommer även att köra mannens egen bil i arbetet.

Mannen har Williams syndrom och behöver stöd under alla dygnets timmar. Det är en glad och aktiv kille med många intressen. Gillar det mesta från soffslapp till resor.

Inför en eventuell intervju ser vi att du har läst på om Williams syndrom. Se bifogad länk

https://williamssyndrom.se/en-person-med-williams-syndrom/

Du måste vara positiv och stödjande i din roll som assistent. Bra på att läsa av dagsform och tillsammans med honom hjälpa med allt i hemmet, såsom matlagning och städning.

Du kommer att arbeta efter ett fast schema, men behöver vara flexibel för att kunna rycka in snabbt vid akuta situationer. Arbetspassen är eftermiddag/kväll och vaken natt vardagar, och dag respektive vaken natt under helger.

Vi söker även timvikarier.


Du måste uppvisa utdrag ur belastningsregistret.

Kollektivavtal finns och individuell lönesättning tillämpas.

Vi kommer begära in intyg/referenser från tidigare arbete.

Introduktion med bredvid gångar kommer att ges innan du börjar arbeta självständigt. Rekrytering sker löpande, välkommen med ansökan snarast!


Är du intresserad av tjänsten på BJÖRKA ASSISTANS AB? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Personlig assistent är 2023-12-31.

Sök andra jobb som personlig assistent

Här ser du liknande jobb inom samma yrkesgrupp eller ort.


Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb