Bilmekaniker/Fordonstekniker/Fordonsmekaniker

Ledig tjänst på Meet a Groups kund

Sök ledigt jobb som Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker i Tingsryd. Nu finns det en ledig tjänst på Meet a Groups kund i Kronobergs län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och . Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2024-08-08.

Hitta till arbetsplatsen på Meet a Groups kund

Arbetsplatsen hos Meet a Groups kund ligger i Tingsryd i Kronobergs län.

Yrke Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
Arbetsort Kronobergs län – Tingsryd
Arbetsplats Meet a Groups kund
Organisationsnummer 5591911747 (Meet a Group international AB)
Anställningsvillkor
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2024-08-08

Meet a Groups kund Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater.

För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

Fordonstekniker

Kort fakta om jobbet
Omfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidare anställning

Kvalifikationer/Arbetslivserfarenhet Krav

Fordonstekniker –  2-4 års erfarenhet

Utbildning 
Gymnasial utbildning

Körkort Krav
B

Autoverkstaden är ett familjeföretag och startade 1936

Vi är idag 18 medarbetare och vi i Tingsryd. Vår verkstad är auktoriserad för Hyundai, Opel och SAAB men vi servar de flesta märken.
Vi är återförsäljare av Opel och vi säljer begagnat.

Hos oss är man stolt över sitt yrke, sina kollegor och sin arbetsplats. Familjeföretagsandan i det lilla företaget bidrar till att vi känner varandra väl och vill varandra väl. Vi känner våra kunder och vi gör allt för att skapa en enkel bilvardag för dem.

Hos oss i Tingsryd blir du en del av en arbetsgrupp på 18 personer, Idag är vi 4 tekniker och en plåtslagare.

Vi utför reparationer av all förekommande plåt, rost samt lackskador. Vi är godkända för att utföra försäkringsskador på de flesta bilmärken och auktoriserad för Hyundai, Opel och SAAB.

Du har utbildning som mekaniker och det är meriterande om du har några års erfarenhet. Har du AC -Cert och elcertifikat är det meriterande. Du behöver kunna läsa instruktioner på svenska, samt dokumentera.

Du jobbar självständigt i din roll men tillsammans med en kundmottagare där ni planerar jobben tillsammans.

Du är en bra kollega och är genom nyfikenhet en del av hela vår verksamhet.

Din chef är tillgänglig och vi har ständig uppföljning på resultat och vart vi är på väg. Vi har inga långa beslutsvägar. Då vi är det lilla företaget så kommer du också få en helhetssyn på vår verksamhet som kan vara svår att få på det riktigt stora företaget.

Omfattning: 100%, tillsvidare tjänst

Vi rekryterar löpande, så skicka in din ansökan snarast.
Är du intresserad av tjänsten på Meet a Groups kund? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker är 2024-08-08.

Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb