Fem behandlingspedagoger

Ledig tjänst på Statens institutionsstyrelse, SiS ungdomshem Ryds brunn i Ryd

Sök ledigt jobb som Behandlingsassistent/Socialpedagog i Tingsryd. Nu finns det en ledig tjänst på Statens institutionsstyrelse, SiS ungdomshem Ryds brunn i Ryd i Kronobergs län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Enligt avtal.. Arbetet är Heltid. Schema. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse. SiS tillämpar sex månaders provanställning. .. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2022-06-10.

Hitta till arbetsplatsen på Statens institutionsstyrelse, SiS ungdomshem Ryds brunn i Ryd

Arbetsplatsen hos Statens institutionsstyrelse, SiS ungdomshem Ryds brunn i Ryd ligger i Tingsryd i Kronobergs län.

Yrke Behandlingsassistent/Socialpedagog
Arbetsort Kronobergs län – Tingsryd
Arbetsplats Statens institutionsstyrelse, SiS ungdomshem Ryds brunn i Ryd
Organisationsnummer 2021004508 (Statens Institutionsstyrelse)
Anställningsvillkor Heltid. Schema. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse. SiS tillämpar sex månaders provanställning. .
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Enligt avtal.
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2022-06-10

Statens institutionsstyrelse, SiS ungdomshem Ryds brunn i Ryd SiS ungdomshem Ryds brunn tar emot skolpliktiga pojkar med psykosocial problematik, kriminalitet och missbruk.

ARBETSUPPGIFTER
Vård- och behandlingsarbete med särskild inriktning på kognitivt baserade metoder. Uppdraget som behandlingspedagog är både svårt, spännande och utmanande. Arbetet syftar till att ge ungdomarna redskap att förändra sin livssituation. Som behandlingspedagog har du ett stort ansvar för det dagliga praktiska arbetet med ungdomarna. Tillsammans med övrig personal ansvarar du för att behandlingsplaneringen genomförs. I jobbet ingår samverkan med ungdomens familj/nätverk, socialtjänstens handläggare samt andra myndigheter och kontakter. Löpande dokumentation av journalanteckningar, beredning av beslut med mera ingår också vilket innebär att du ska kunna uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska. Tiden med ungdomarna under deras placeringstid på avdelningarna har tydliga mål och syften vilket innebär att du utför strukturerade aktiviteter under arbetspassen tillsammans med ungdomarna enskilt eller i grupp.

KVALIFIKATIONER
Du behöver ha erfarenhet av att möta människor i en utsatt livssituation, exempelvis genom arbete inom LSS- omsorg eller psykiatri. Arbetsuppgifterna handlar om praktiskt vardagsarbete på avdelningen, att vara ett stöd för ungdomen/klienten i vardagen och att vara lyhörd för ungdomens/klientens mående. Att inneha personlig lämplighet i kombination med erfarenhet är grundläggande. SiS har flera interna utbildningar som alla nyanställda ska genomföra, därför är det viktigt med en motivation för vidareutbildning.

Utöver de egenskaper som nämnts ovan, krävs lägst 2- årig eftergymnasial utbildning inom vård och behandling på folkhögskola eller yrkeshögskola. Utifrån yrkesrollen förväntas man kunna bedriva vård- och behandlingsarbete utifrån riktlinjer och vård- och behandlingsmetoder. Medarbetare inom denna befattning ska ha kunskaper inom vård- och behandlingsarbete i vardagen och ha förmåga att dela med sig av kunskaper inom arbetsgruppen. Detta ställer, utöver kunskaper, krav på rätt personliga egenskaper och förmågor för uppgiften.

B-körkort krävs.

SiS arbetar aktivt mot all form av diskriminering och välkomnar alla sökande.

ÖVRIGT
SiS arbetar aktivt mot all form av diskriminering och välkomnar alla sökande.

Anställning på Ryds brunn med placering på antingen öppen behandlingsavdelning, låsbar behandlingsavdelning eller på akutavdelning.
Är du intresserad av tjänsten på Statens institutionsstyrelse, SiS ungdomshem Ryds brunn i Ryd? Klicka på knappen för att komma till ansökningsformuläret. Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Behandlingsassistent/Socialpedagog är 2022-06-10.
Ansök nu

Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.