Specialpedagog till Centralskolan och Tallbackskolan, Tierp

Ledig tjänst på Tierps kommun, Rektorsområde 3

Sök ledigt jobb som Specialpedagog i Tierp. Nu finns det en ledig tjänst på Tierps kommun, Rektorsområde 3 i Uppsala län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Enligt avtal.. Arbetet är Heltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2022-01-10 .. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2021-12-17.

Hitta till arbetsplatsen på Tierps kommun, Rektorsområde 3

Arbetsplatsen hos Tierps kommun, Rektorsområde 3 ligger i Tierp i Uppsala län.

Yrke Specialpedagog
Arbetsort Uppsala län – Tierp
Arbetsplats Tierps kommun, Rektorsområde 3
Organisationsnummer 2120000266 (Tierps kommun)
Anställningsvillkor Heltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2022-01-10 .
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Enligt avtal.
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2021-12-17

Tierps kommun har ett gynnsamt läge mellan Uppsala och Gävle med närhet även till Stockholm. I kommunen finns goda och varierande boendemiljöer med natur och kultur inpå knutarna och utmärkta kommunikationer på såväl väg, järnväg som digitalt.

Skolområde 3 består av Centralskolan i Tierp och Tallbackskolan i Månkarbo. Centralskolan är en grundskola och grundsärskola för elever i åk F-9 och på skolan går drygt 500 elever. Tallbacksskolan är en F-6 skola med drygt 100 elever. Personalstyrkan inom skolområdet uppgår till ca 90 personer.

Vi kommer nu att utöka vårt elevhälsoteam med ytterligare specialpedagogisk kompetens.

Vi arbetar utifrån kommunens värdeord mod, ansvar, kundfokus, respekt och framtidstro.
Läs gärna mer om oss på vår hemsida - www.tierp.se

ARBETSUPPGIFTER
Du har erfarenhet inom yrket och av handledning av kollegor. Du kommer att tillhöra skolans elevhälsoteam tillsammans med skolledare, speciallärare/specialpedagoger, psykolog, skolsköterska, kurator samt studie- och yrkesvägledare. Tillsammans med våra tre befintliga speciallärare/specialpedagoger kommer du att kartlägga hinder och möjligheter i lärmiljön på organisations-, grupp-, och individnivå samt stödja medarbetare ur ett hälsofrämjande och förebyggande perspektiv. Du deltar i det kontinuerliga arbetet med att följa upp, utvärdera och stödja utvecklingen av verksamhetens lärmiljöer. Du genomför pedagogiska utredningar, stöttar medarbetare i arbetet med extra anpassningar och särskilt stöd, handleder och håller i externa kontakter vid fortsatt utredningsarbete och överlämningar.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad specialpedagog.
I din yrkesroll är du engagerad, lösningsfokuserad, nyfiken och har förmåga att se utmaningar ur olika perspektiv. Du är ansvarstagande och strukturerad med god förmåga att planera ditt arbete. Din samarbetsförmåga är god och du har god förmåga att kommunicera i såväl tal som skrift.

ÖVRIGT
Tjänsten kan komma att tillsättas före ansökningstiden har gått ut.
Tillträde 220110 eller enligt överenskommelse.

Vi eftersträvar mångfald där våra medarbetares bakgrund, erfarenheter, kunskaper och personlighet berikar kommunen.
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.
Är du intresserad av tjänsten på Tierps kommun, Rektorsområde 3? Klicka på knappen för att komma till ansökningsformuläret. Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Specialpedagog är 2021-12-17.
Ansök nu

Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.