Städansvarig

Ledig tjänst på Grebbestad Camping AB

Sök ledigt jobb som Städare/Lokalvårdare i Tanum. Nu finns det en ledig tjänst på Grebbestad Camping AB i Västra Götalands län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och . Anställningen är en Sommarjobb / feriejobb och anställnings längd är 11 dagar - upp till 3 månader. Sök jobbet senast 2024-05-03.

Hitta till arbetsplatsen på Grebbestad Camping AB

Arbetsplatsen hos Grebbestad Camping AB ligger i Tanum i Västra Götalands län.

Yrke Städare/Lokalvårdare
Arbetsort Västra Götalands län – Tanum
Arbetsplats Grebbestad Camping AB
Organisationsnummer 5561831677 (Grebbestad Camping AB)
Anställningsvillkor
Anställningstyp Sommarjobb / feriejobb
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå
Anställningens längd 11 dagar - upp till 3 månader
Arbetstid Deltid
Sista ansökningsdag 2024-05-03

Grebbestad Camping AB

GrebbestadFjorden är en året-runt-öppen anläggning med både camping, hotell, vandrarhem, restaurang och konferensavdelning. Du hittar oss i den idylliska skaldjursmetropolen Grebbestad i Norra Bohuslän.

Vi söker nu en städansvarig till vårat glada gäng under sommarperioden!

Som ansvarig har du övergripande översikt över städet på anläggningen, såsom bokningar, personal och beställningar samt vara kontaktperson när ordinarie personal är ledig.

De dagliga sysslorna består av städning av hotellrum, hotellutrymmen, stugor, vandrarhemsrum, anläggningens lokaler och tvätthantering. Arbetstiderna är dagtid, vardagar samt helger. Du skall ha språkkunskap svenska och engelska och vara 18 år fyllda. Finns personalboende att tillgå på anläggningen.

Vi vill att du som person skall vara stresstålig, serviceminded och ge ett positivt bemötande till våra gäster. Tidigare vana som arbetsledare eller liknande är ett plus men inget krav. Du ska gilla att hålla i bollen och följa dagliga rutiner så de blir gjorda.

Tjänsten är under sommarsäsong men finns även möjlighet att vi behöver personal till för- och eftersäsong. Skriv i ansökan när man kan börja och hur länge man kan jobba.

Vi kommer kontakta er via telefon eller mail om det blir aktuellt med en intervju, rekryteringen sker löpande.


Välkommen med din ansökan!


Är du intresserad av tjänsten på Grebbestad Camping AB? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Städare/Lokalvårdare är 2024-05-03.

Sök andra jobb som städare/lokalvårdare

Här ser du liknande jobb inom samma yrkesgrupp eller ort.


Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb