Vaktmästare med fartygsbefäl klass 7

Ledig tjänst på Fjällbacka Fyren AB /Väderöarnas Värdshus

Sök ledigt jobb som Reparationssnickare i Tanum. Nu finns det en ledig tjänst på Fjällbacka Fyren AB /Väderöarnas Värdshus i Västra Götalands län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och . Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2024-03-31.

Hitta till arbetsplatsen på Fjällbacka Fyren AB /Väderöarnas Värdshus

Arbetsplatsen hos Fjällbacka Fyren AB /Väderöarnas Värdshus ligger i Tanum i Västra Götalands län.

Yrke Reparationssnickare
Arbetsort Västra Götalands län – Tanum
Arbetsplats Fjällbacka Fyren AB /Väderöarnas Värdshus
Organisationsnummer 5566584529 (Fjällbacka Fyren AB)
Anställningsvillkor
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2024-03-31

Fjällbacka Fyren AB /Väderöarnas Värdshus

Väderöarna är ett unikt resmål i Sveriges västligaste skärgård.

Vi lockar gäster från hela världen men främst från Sverige och Norge. Vi har öppet året om men största delen av verksamheten sker sommartid under högsäsong.

Vi är baserade på fastlandet i Hamburgsund men trafikerar också Fjällbacka, men verksamheten är förlagt till Väderöarna utanför Fjällbacka skärgård.

www.vaderoarna.com

Vi söker en vaktmästare till Väderöarnas Värdshus, men nautisk kompetens med minst klass 7 i fartygsbefäl.

Vi söker någon med kunskap om fastigheter och underhåll av hotelldrift. Du behöver ha möjlighet att arbeta på en ö med vissa övernattningar. Sociala kunskaper är viktigt då vi är en liten organisation och vi kommer väldigt nära våra gäster. Du behöver vara självgående och effektiv.

Arbetsplatsen är Väderöarna utanför Fjällbackas skärgård.

Du behöver ha möjlighet att övernatta då arbetet sker delvis på en Väderöarna.

I tjänsten ingår underhåll av den dagliga driften, båtar och maskiner. Du kommer också att ha en del gästkontakt så du behöver vara social och framåt.

I vår verksamhet ingår också fiske, så har du kunskap om det är det meriterande.

Vi söker dig som även har god vana av att hantera båtar. Eftersom du ofta är den första representant för värdshuset som våra gäster möter personligen, ställer vi höga krav på din sociala förmåga och personliga egenskaper.

Båtresan ut till Väderöarna är en stor del av upplevelsen för våra gäster och vill att du ska kunna göra det till en positiv resa för dem. Under sommaren går våra båtar i skytteltrafik mellan Fjällbacka-Hamburgsund och Storö, eftersom det inte så sällan är ett pressat schema behöver du kunna hantera stressiga situationer och klara av att framföra båtarna på ett säkert sätt och med gott sjömanskap även under stress och samtidigt få våra gäster att känna sig välkomna och säkra.

Viktigt är att kunna hugga i där det behövs oavsett om det gäller ditt eget arbetsområde eller om det är någon i köket som behöver hjälp. Att kunna lösa uppkomna logistiska problem snabbt och smidigt är även viktigt.

I arbetsuppgifterna ingår även varutransporter till ön, service och underhåll av båtar och övrig utrustning, samt i viss mån även arbete på värdshuset.


Krav:

Lägst fartygsbefälsexamen klass 7

Maskinbefäl klass 8 eller motsvarande

Meriterande:

Tidigare erfarenheter från serviceyrken.

Maskinistutbildning, samt erfarenhet av motorer.

Vana av underhåll och service på båtar.


Är du intresserad av tjänsten på Fjällbacka Fyren AB /Väderöarnas Värdshus? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Reparationssnickare är 2024-03-31.

Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb

  Här ser du liknande jobb inom samma yrkesgrupp eller ort.

 • Mariestad
  Nimbus rekryterar produktionspersonal!

  Ledigt jobb som båtbyggare på NearYou Borås 7H AB i Mariestad

  Arbetsplats-logga

  Sök jobbet som båtbyggare
 • Tanum
  Vaktmästare med fartygsbefäl klass 7

  Ledigt jobb som reparationssnickare på Fjällbacka Fyren AB i Tanum

  Arbetsplats-logga

  Sök jobbet som reparationssnickare