Fastighetsskötare - House Manager

Ledig tjänst på Vitlycke Centre For Performing Arts

Sök ledigt jobb som Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare i Tanum. Nu finns det en ledig tjänst på Vitlycke Centre For Performing Arts i Västra Götalands län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och . Anställningen är en Behovsanställning och anställnings längd är . Sök jobbet senast 2022-07-26.

Hitta till arbetsplatsen på Vitlycke Centre For Performing Arts

Arbetsplatsen hos Vitlycke Centre For Performing Arts ligger i Tanum i Västra Götalands län.

Yrke Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Arbetsort Västra Götalands län – Tanum
Arbetsplats Vitlycke Centre For Performing Arts
Organisationsnummer 7696256036 (Vitlycke - Centre For Performing Arts Ekonomisk)
Anställningsvillkor
Anställningstyp Behovsanställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå
Anställningens längd
Arbetstid
Sista ansökningsdag 2022-07-26

Vitlycke Centre For Performing Arts

Vitlycke - Centre for Performing Arts letar efter dig som vill jobba som fastighetsskötare/house manager på Vitlycke - CPA.

Om dig

Vi söker dig som är händig, gillar att lösa praktiska problem och har hög arbetsmoral. Du är positiv, kreativ och ansvarsfull med stort engagemang för människor och service. Du är van vid att arbeta självständigt och ta stort ansvar för dina arbetsuppgifter.

Arbetsuppgifter

Som fastighetsskötare arbetar du med skötsel och tillsyn av Vitlycke - Centre for Performing Arts, främst genom förebyggande underhåll. I arbetet ingår bland annat löpande underhåll, fastighetsskötsel, reparationer, mindre snickerier samt yttre skötsel sommar och vinter.

Arbetslivserfarenhet

• Erfarenhet av liknande jobb

• Tidigare jobb som snickare/hantverkare är meriterande

• Språkkunskaper i engelska är meriterande

Tjänsten är en behovsanställning ca 3 timmar/vecka.

B-körkort är ett krav.

Tillträde: Snarast/enligt överenskommelse

Rekrytering:

För att söka tjänsten, skicka CV och ett kort personligt brev till info@vitlycke.org. Ange referens: Fastighetsskötare. Sista ansökningsdag är den 26 juli 2022.


Är du intresserad av tjänsten på Vitlycke Centre For Performing Arts? Klicka på knappen för att komma till ansökningsformuläret. Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare är 2022-07-26.
Ansök nu

Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.