3 i 1: städerska, allt-i-allo och hjälpa till med kunder!

Ledig tjänst på SamDesign

Sök ledigt jobb som Städare/Lokalvårdare i Täby. Nu finns det en ledig tjänst på SamDesign i Stockholms län att söka. Lönen är Fast och rörlig lön och . Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2023-12-20.

Hitta till arbetsplatsen på SamDesign

Arbetsplatsen hos SamDesign ligger i Täby i Stockholms län.

Yrke Städare/Lokalvårdare
Arbetsort Stockholms län – Täby
Arbetsplats SamDesign
Organisationsnummer 5569231029 (Egyptiano AB)
Anställningsvillkor
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast och rörlig lön
Lönenivå
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2023-12-20

Hej!

Vi söker en glad, trevlig och social person som kommer hjälpa till med lite olika saker på vårt företag. Personen kommer städa när det behövs, hjälpa till med ex. inpackning av produkter i plast, men även åka ut och träffa kunder! Man behöver därför tycka om människor och inte vara rädd för att prata!

Vi jobbar med stora hotell som bl.a. Scandic och Radisson Blu, men även privatkunder och klär då om möbler, syr upp inredningar osv.

Om du tror att du är rätt person för jobbet så får du gärna skicka in din ansökan via mail så hör vi av oss om du är aktuell för intervju! Välkommen med din ansökan!


Är du intresserad av tjänsten på SamDesign? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Städare/Lokalvårdare är 2023-12-20.

Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb