Kontorist med säljaruppgifter!

Ledig tjänst på SamDesign

Sök ledigt jobb som Kontorist i Täby. Nu finns det en ledig tjänst på SamDesign i Stockholms län att söka. Lönen är Fast och rörlig lön och . Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2023-12-20.

Hitta till arbetsplatsen på SamDesign

Arbetsplatsen hos SamDesign ligger i Täby i Stockholms län.

Yrke Kontorist
Arbetsort Stockholms län – Täby
Arbetsplats SamDesign
Organisationsnummer 5569231029 (Egyptiano AB)
Anställningsvillkor
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast och rörlig lön
Lönenivå
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2023-12-20

Vi söker en glad och framåt kontorist och säljare som kommer vara hos oss på kontoret i Täby. Du kommer hjälpa till att ta emot kunder, sköta vår marknadsföring och även ha säljaruppgifter! Du kommer boka in möten med kunder såsom stora hotell och åka på dessa möten. Vi ser därför att du älskar social kontakt, inte är rädd för att prata med nya människor och är driven!

Lönen är både fast och rörlig - så helt rätt för dig som är framåt och vill tjäna mycket pengar!

Är du oerfaren så har vi möjlighet att ordna med kurser om du är rätt person.

Maila gärna ditt CV och berätta mer om dig själv så hör vi av oss!


Är du intresserad av tjänsten på SamDesign? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Kontorist är 2023-12-20.

Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb