Vi söker hantverkare

Ledig tjänst på AREX BYGG AB

Sök ledigt jobb som Inredningssnickare/Specialsnickare i Täby. Nu finns det en ledig tjänst på AREX BYGG AB i Stockholms län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och . Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2024-04-30.

Hitta till arbetsplatsen på AREX BYGG AB

Arbetsplatsen hos AREX BYGG AB ligger i Täby i Stockholms län.

Yrke Inredningssnickare/Specialsnickare
Arbetsort Stockholms län – Täby
Arbetsplats AREX BYGG AB
Organisationsnummer 5566902259 (AREX BYGG AB)
Anställningsvillkor
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2024-04-30

AREX BYGG AB

VI SÖKER HANTVERKARE. Tidigare erfarenhet av badrum och köks renoveringar är meriterande men även kunna utföra enklare målningsarbeten etc. Du får arbeta med varierande arbetsuppgifter i en ansvars-fylld tjänst. Låter det som något för dig? Då kan tjänsten som hantverkare hos oss på Arex Bygg AB vara rätt för just dig!

Vi är det lilla byggbolaget och arbetar mest mot privata kunder i Täby och närliggande kommuner. Våra projekt består huvudsakligen av kök och badrumsrenoveringar.

Kvalifikationer och egenskaper vi söker:

  • Självgående med god erfarenhet
  • Lagspelare
  • Pålitlig, noggrann och ansvarstagande
  • Utbildning inom bygg


Välkommen att söka!

Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.


Är du intresserad av tjänsten på AREX BYGG AB? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Inredningssnickare/Specialsnickare är 2024-04-30.

Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb