Erfaren Snickare till Stor Stockholm eller Mälardalen

Ledig tjänst på Optimal Montage i Sthlm AB

Sök ledigt jobb som Inredningssnickare/Specialsnickare i Täby. Nu finns det en ledig tjänst på Optimal Montage i Sthlm AB i Stockholms län att söka. Lönen är Fast och rörlig lön och . Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2023-12-01.

Hitta till arbetsplatsen på Optimal Montage i Sthlm AB

Arbetsplatsen hos Optimal Montage i Sthlm AB ligger i Täby i Stockholms län.

Yrke Inredningssnickare/Specialsnickare
Arbetsort Stockholms län – Täby
Arbetsplats Optimal Montage i Sthlm AB
Organisationsnummer 5565736468 (Optimal Montage i Sthlm AB)
Anställningsvillkor
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast och rörlig lön
Lönenivå
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2023-12-01

Optimal Montage AB grundades 1998 och har sedan dess bestått av erfarna och skickliga snickare. Genom åren har vi installerat tusentals kök genom vår partner IKEA, vi har även åtagit oss många större om- & tillbyggnationer i samband med detta. Detta har givit oss den goda erfarenheten som krävs för en lyckad renovering. Idag erbjuder vi helhetslösningar för alla sorters renoverings- & byggprojekt i Stockholms län, Västerås samt Uppsala med omnejd.  


I takt med att vi växer söker vi nu skickliga snickare både till vårt team i Stockholm och i Västerås/Uppsala.

Som snickare hos oss ansvarar du för dina egna uppdrag i en bred roll. Arbetsuppgifterna innefattar allt från invändiga snickeriarbeten, golvläggning till rivning och montering av kök. Du är projektledaren på plats hos kund och har kontinuerlig kontakt med elektriker, rörmokare, målare, plattsättare osv, för att säkerställa projektets kvalité, samt att utsatta tidsplaner följs. Denna roll kan även liknas till att driva eget företag där du blir tilldelad ett stort eget ansvar, men med en trygghet i ett stabilt bolag.  

För att lyckas i rollen ser vi att du har en mycket god erfarenhet i rollen som snickare och ser detaljerna, har du även ett yrkescertifikat ser vi detta som högst meriterande. Ett krav är att du arbetat som med kökssnickeri och/eller småhusbyggnationer. Som person är du självgående, serviceinriktad, har ett sinne för problemlösning samt en stor drivkraft till att leverera på högsta nivå i allt du tar dig an. B-körkort är ett krav i rollen då du utgår hemifrån till kunder. 

Vi erbjuder dig delaktighet i ett stabilt företag med god kunskap, erfarenhet samt sammanhållning, där du arbetar med roliga och spännande projekt. Vi värnar om våra medarbetare och har låg personalomsättning. Det vi kan erbjuda dig utöver detta är exempelvis: 

·      Servicebil

·      Stor frihet under ansvar

·      Friskvårdsbidrag & sjukvårdsförmåner

·      Flexibla arbetstider

·      Stora möjligheter att påverka din lön

Välkommen med din ansökan!

 


Är du intresserad av tjänsten på Optimal Montage i Sthlm AB? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Inredningssnickare/Specialsnickare är 2023-12-01.

Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb