Engagerad butikssäljare Täby och Åkersberga

Ledig tjänst på KONTORAB AB

Sök ledigt jobb som Butikssäljare, fackhandel i Täby. Nu finns det en ledig tjänst på KONTORAB AB i Stockholms län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och . Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2024-07-31.

Hitta till arbetsplatsen på KONTORAB AB

Arbetsplatsen hos KONTORAB AB ligger i Täby i Stockholms län.

Yrke Butikssäljare, fackhandel
Arbetsort Stockholms län – Täby
Arbetsplats KONTORAB AB
Organisationsnummer 5565418935 (Kontorab AB)
Anställningsvillkor
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2024-07-31

KONTORAB AB

Vi söker nu en driven, nyfiken och serviceinriktad butikssäljare till vår butik i Täby. I kombination med traditionellt butiksarbete ska du även besöka våra större kunder där du förser deras kontorsutrymmen med våra produkter. Du är en god lagspelare som tillsammans med övriga medarbetare driver butiken till högre lönsamhet i kombination med att ge bästa möjliga service till våra kunder. Är du rätt person finns stora utvecklingsmöjligheter.

B körkort är ett krav. Tillträde enligt ök.

KONTORAB är ett familjeägt företag som funnits i branschen sedan 1978. Vi driver kompletta kontorsvaruhus med försäljning av kontorsmaterial, arbetskläder, data – och mobilprodukter, möbler, profil – och presentreklam, städ – hygien och emballageprodukter, trycksaker och mycket därtill.

Vår verksamhet bedrivs genom fysiska butiker, en vass säljkår, vår webb samt via vår administration som har ett stort fokus på att ge våra kunder bästa möjliga service och rätt produkter.


Välkommen med din ansökan!


Är du intresserad av tjänsten på KONTORAB AB? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Butikssäljare, fackhandel är 2024-07-31.

Sök andra jobb som butikssäljare, fackhandel

Här ser du liknande jobb inom samma yrkesgrupp eller ort.


Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb