Budbilsförare

Ledig tjänst på Aria Taxi

Sök ledigt jobb som Budbilsförare i Täby. Nu finns det en ledig tjänst på Aria Taxi i Stockholms län att söka. Lönen är Rörlig ackords- eller provisionslön och . Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2023-03-31.

Hitta till arbetsplatsen på Aria Taxi

Arbetsplatsen hos Aria Taxi ligger i Täby i Stockholms län.

Yrke Budbilsförare
Arbetsort Stockholms län – Täby
Arbetsplats Aria Taxi
Organisationsnummer (Aria Taxi)
Anställningsvillkor
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Rörlig ackords- eller provisionslön
Lönenivå
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2023-03-31

Aria taxi söker budbilsförare med minst B körkort i stor Stockholm på dagtid. Tjänsten är på heltid (100%) och är en tillsvidareanställning.

Lön enligt överenskommelse

Tillträde Mars 2023eller efter överenskommelse.

Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.


Är du intresserad av tjänsten på Aria Taxi? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Budbilsförare är 2023-03-31.

Sök andra jobb som budbilsförare

Här ser du liknande jobb inom samma yrkesgrupp eller ort.


Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb