SVENSKA ALARM SÖKER NU DIG SOM VILL UTMANA SÄKERHETSBRANSHEN

Ledig tjänst på Svenska Alarm

Sök ledigt jobb som Besöksbokare/Kundbokare i Svedala. Nu finns det en ledig tjänst på Svenska Alarm i Skåne län att söka. Lönen är Fast och rörlig lön och Fast + rörlig. Arbetet är Heltid Tillsvidare. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2024-04-14.

Hitta till arbetsplatsen på Svenska Alarm

Arbetsplatsen hos Svenska Alarm ligger i Svedala i Skåne län.

Yrke Besöksbokare/Kundbokare
Arbetsort Skåne län – Svedala
Arbetsplats Svenska Alarm
Organisationsnummer 5567928402 (Svenska Alarm Gruppen AB)
Anställningsvillkor Heltid Tillsvidare
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast och rörlig lön
Lönenivå Fast + rörlig
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2024-04-14

Svenska Alarm HUR ÄR DET ATT JOBBA HOS OSS PÅ SVENSKA ALARM?
Att jobba på Svenska Alarm innebär att du kommer att bli en del av ett företag som har det största fokuset på att skapa trygghet och säkerhet i våra kunders hem. Våra anställda liksom företaget har tydliga mål med att revolutionera larmbranschen med att växa oss ännu starkare. Dagarna är inte den andra lik och tillsammans med dina kollegor hjälper du kunder runt om i Sverige med deras trygghet.
 
VAD GÖR EN MÖTESBOKARE HOS OSS PÅ SVENSKA ALARM?
Säkerhetsbranschen växer och i samband med det så ökar efterfrågan av att säkra upp både hem och arbetsplats växer. Så vi söker mötesbokare som kan hjälpa oss skapa nya kontakter med potentiella kunder. I rollen som mötesbokare kommer du att ansvara för att boka fysiska möten till våra account managers. Detta är en perfekt möjlighet för dig att utvecklas inom försäljning, kommunikation och marknadsföring. När man är redo för nästa steg, så har vi karriärstegen inom bolaget till dig och man kommer att få ta del av vårt kontor i Malmö.

 

VAD FÖRVÄNTAR VI OSS UTAV DIG SOM BÖRJAR HOS OSS?• Positiv

• Samarbetsvillig

• Ansvarstagande

• Målmedveten & driven

• Talar svenska obehindrat

• Tålamod i stress & pressVAD KOMMER VI ATT KUNNA ERBJUDA DIG?• Anställning på heltid, tillsvidare

• Fast lön + provision

• Tävlingar med priser

• Mycket goda utvecklingsmöjligheter till karriärs möjligheter

• Meriterande utbildningar inom försäljning och kommunikationDu kommer att vara schemalagd: Måndag- Fredag mellan 09:00-18:00 och man kommer att vara placerad på vårt kontor i Malmö.Som företag så jobbar vi med mångfald och för oss är det väldigt viktigt att du som tjej/kvinna också söker dig till säkerhetsbranschen så tveka inte på att registrera din ansökan redan idag.


Svenska Alarm är en specialist på smarta larm. Bolaget startade 2009 och växer nu väldigt snabbt. Vi kommer nära kunden med våra lokala kontor. Svenska Alarm är medlemmar i Säkerhetsbranschen, SSF Stöldskyddsföreningen och Brandskyddsföreningen. Vi har även blivit DI-Gasellföretag tre år i rad. Vi är ett ledande företag på smarta larm för privatpersoner och företag. https://www.svenskaalarm.se/jobba-hos-oss/
Är du intresserad av tjänsten på Svenska Alarm? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Besöksbokare/Kundbokare är 2024-04-14.

Sök andra jobb som besöksbokare/kundbokare

Här ser du liknande jobb inom samma yrkesgrupp eller ort.


Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb