SSAB - Operatörer till Produktion i Virsbo

Ledig tjänst på SSAB EMEA AB

Sök ledigt jobb som Processoperatör, stålindustri i Surahammar. Nu finns det en ledig tjänst på SSAB EMEA AB i Västmanlands län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och . Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2022-05-31.

Hitta till arbetsplatsen på SSAB EMEA AB

Arbetsplatsen hos SSAB EMEA AB ligger i Surahammar i Västmanlands län.

Yrke Processoperatör, stålindustri
Arbetsort Västmanlands län – Surahammar
Arbetsplats SSAB EMEA AB
Organisationsnummer 5563137933 (SSAB Emea AB)
Anställningsvillkor
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2022-05-31

SSAB EMEA AB

SSAB`s verksamhet i Virsbo tillverkar konstruktionsrör, specialrör och bergbultar för bergsförstärkning (ERB). Idag är vi ca 70 anställda på orten Virsbo i Västmanland. Verksamheten tillhör SSABs Division Special Steels som ingår i stålkoncernen SSAB. Våra kunder finns runt om i världen. Vi söker nu ett antal operatörer till produktionen, till vår ERB/färdigställning avdelning, med placering i Virsbo.

Du kommer att lära dig köra på avdelningen förekommande maskiner samt lära dig utföra övriga arbetsuppgifter på avdelningen. Du som söker denna tjänst skall ha intresse av, och möjlighet att tillgodogöra dig utbildning på en tekniskt avancerad maskin.

Företagets ambition är att operatörer efter utbildning och träning skall kunna ta ett stort ansvar för inte bara drift utan även för förebyggande underhåll, ständiga förbättringar samt felsökning/feldiagnostik och samarbete med underhållsavdelningen.

Skiftform initialt är två skift, men andra skiftformer kan även förekomma.

Dina Kvalifikationer

Du bör ha vana av processarbete inom verkstads- eller processindustri, ha verkstadsmekanisk utbildning på lägst gymnasienivå eller skaffat dig motsvarande kunskaper på annat sätt.

Önskvärt är även svetskunskap då du ska göra okulära besiktningar. Kunskaper inom mätteknik och ritningsläsning är meriterande tillika Truck och Traverskort. Allt arbete rapporteras och dokumenteras i vårt MPS Planeringssystem, därför är datorvana ett krav.

För att fungera i rollen behöver du behärska svenska i tal och skrift.

Vi sätter stort värde vid dina personliga egenskaper i denna rekrytering. Du trivs med att arbeta i ett team och ser vikten av att samarbeta och aktivt utveckla verksamheten tillsammans med de andra operatörerna och ledningen. Du kommer att ingå i ett flexibelt team där vi förutsätter att du bidrar i samarbetet genom ansvarskänsla, initiativförmåga, ödmjukhet, öppenhet och massor med härlig energi. Hos oss har vi också kul på jobbet tillsammans.

Vi erbjuder

Ett stimulerande och varierande arbete för en lagspelare där ständiga förbättringar är en del av vardagen. Det finns möjligheter för den som vill växa och utvecklas eftersom arbetsplatsen täcker ett område med flera olika roller.

Sista ansökningsdag

31 maj 2022

Vid frågor om tjänsten kontakta gärna

Walid El-turk, Chef avsnitt ERB/Dispatch, tfn +46 70 983 3623

Kristina Jonsson, HR Partner, tfn +46 70 020 7129

Facklig information lämnas av IF Metall som nås via vår växel på tfn 0155-25 40 00.

Bakgrundskontroll kan komma att genomföras som en del i rekryteringsprocessen.

Vi undanber oss kontakter från rekryteringsföretag, annonssäljare och liknande beträffande denna annonsering.

SSAB är ett Norden- och USA-baserat stålföretag. SSAB erbjuder mervärdesprodukter och tjänster som har utvecklats i nära samarbete med företagets kunder för att skapa en starkare, lättare och mer hållbar värld. SSAB har anställda i över 50 länder. Idag har SSAB produktionsanläggningar i Sverige, Finland och USA. SSAB är börsnoterat på Nasdaq Stockholm och sekundärnoterat på Nasdaq Helsingfors. www.ssab.com. Följ med oss även i sociala medier: Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter och YouTube.


Är du intresserad av tjänsten på SSAB EMEA AB? Klicka på knappen för att komma till ansökningsformuläret. Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Processoperatör, stålindustri är 2022-05-31.
Ansök nu

Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.