Systemutvecklare | Sundsvall | Experis

Ledig tjänst på Experis

Sök ledigt jobb som Systemutvecklare/Programmerare i Sundsvall. Nu finns det en ledig tjänst på Experis i Västernorrlands län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Not Specified. Arbetet är Heltid Temporary. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är 6 månader eller längre. Sök jobbet senast 2023-02-21.

Hitta till arbetsplatsen på Experis

Arbetsplatsen hos Experis ligger i Sundsvall i Västernorrlands län.

Yrke Systemutvecklare/Programmerare
Arbetsort Västernorrlands län – Sundsvall
Arbetsplats Experis
Organisationsnummer 5568551104 (Experis AB)
Anställningsvillkor Heltid Temporary
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Not Specified
Anställningens längd 6 månader eller längre
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2023-02-21

Experis Just nu söker vi på Experis en Systemutvecklare i Sundsvall. Du kommer ha en central roll av systemutveckling i team med ansvar för gemensamma tekniska komponenter. Varmt välkommen med din ansökan!

Ort: Sundsvall
Uppdragslängd: 13 mars 2023 - 31 december 2023
Omfattning: 100 %

Arbetsbeskrivning
Du som konsult kommer i rollen som systemutvecklare arbeta med:

* Nyutveckling, vidareutveckling och vidmakthållande av centrala tekniska komponenter som tillhandahålls till övriga team
* Att stötta kring hur central och gemensam teknik ska användas.
* Utforska och testa ny teknik och nya verktyg.

De teknikområden som teamet ansvarar för är:

* Autentisering och auktorisation.
* OAuth2, OpenIDConnect, SAMLv2 etc.
* Hantering av secrets.
* Stötta i frågor kring certifikat.
* Elektroniska underskrifter, validering och stämpling
o Skapande.
o Validering.
o Arkivering.
o Stämpling.
o Loggning.

* Spårbarhet/tracing.
* Metrics, mätvärden och övervakning.
* Tidsstyrda jobb.
* Singleton hantering.
* Tillhandahålla kodexempel och referensarkitektur.

Teamet realiserar och bedriver detta arbete i Kundens breda och open source-baserade teknikstack. Allt utgår från container- och cloud native-baserad utveckling för Kundens eget Kubernetes-kluster (Vanilla).

Leverantören ska utföra arbetet enligt Kundens beslutade modeller och metoder vilket bland annat innebär att arbeta agilt, iterativt och värdeskapande med SAFe som agilt ramverk och inspiration.

Din profil
Vi söker dig som har några års erfarenhet från liknande roll. Vidare ser vi gärna att du har jobbat i komplexa driftsmiljöer med flera varianter av operativsystem. Du ska vara lyhörd, samarbetsvillig och drivande. Vi ser även gärna att du talar och skriver flytande svenska.

Om Experis
Experis är ett ledande, globalt konsultbolag inom IT/Tech med över 600 konsulter på uppdrag i Sverige och 22 000 konsulter runt om i världen. Via Experis får du tillgång till en stor variation av spännande uppdrag hos våra intressanta kunder inom både privat och offentlig sektor. Du kan anta uppdrag genom ditt eget bolag eller som tillsvidareanställd konsult. På Experis blir du en i teamet och får tillgång till ett brett nätverk av kollegor inom ditt kompetensområde.

På Experis får du en personlig konsultchef och kontinuerlig kompetensutveckling så att du kan hålla dig ajour med ny teknik. Via vår AI-drivna plattform Experis Career Accelerator får du till exempel tillgång till över 4500 IT-utbildningar och certifieringar.

Experis, som är en del av ManpowerGroup, har ett långsiktigt hållbarhetsarbete (Working to change the world - ESG strategy) med målsättningen att bidra till att lösa kompetensbristen av bland annat IT-resurser.

Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV. Urval sker löpande så ansök redan idag! Vi tar inte emot ansökningar via mejl, men om du har frågor om våra uppdrag eller om rollen som konsult är du välkommen att kontakta konsultchef Antra Volujevica på Antra.Volujevica@se.experis.com
Är du intresserad av tjänsten på Experis? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Systemutvecklare/Programmerare är 2023-02-21.

Sök andra jobb som systemutvecklare/programmerare

Här ser du liknande jobb inom samma yrkesgrupp eller ort.


Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb