Rehabiliteringsassistent till sommarvikariat på Fysioterapin, Sundsvall

Ledig tjänst på Region Västernorrland

Sök ledigt jobb som Rehabiliteringsassistent i Sundsvall. Nu finns det en ledig tjänst på Region Västernorrland i Västernorrlands län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Månadslön.. Arbetet är Heltid. Vikariat 2022-06-20 till 2022-08-14.. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är 11 dagar - upp till 3 månader. Sök jobbet senast 2022-05-23.

Hitta till arbetsplatsen på Region Västernorrland

Arbetsplatsen hos Region Västernorrland ligger i Sundsvall i Västernorrlands län.

Yrke Rehabiliteringsassistent
Arbetsort Västernorrlands län – Sundsvall
Arbetsplats Region Västernorrland
Organisationsnummer 2321000206 (REGION VÄSTERNORRLAND)
Anställningsvillkor Heltid. Vikariat 2022-06-20 till 2022-08-14.
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Månadslön.
Anställningens längd 11 dagar - upp till 3 månader
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2022-05-23

Region Västernorrland Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Inom Region Västernorrland finns tre närsjukvårdsområden; söder, väster och norr där lokal samverkan sker inom/mellan kommun, primärvård och specialistvård. Tillsammans arbetar vi för att skapa en sammanhållen vårdkedja för de växande patientgrupperna kroniker och multisjuka.

Närsjukvårdsområde Söder har ett sjukhus och åtta regiondrivna hälsocentraler. I området finns sex privata vårdcentraler samt fyra kommuner. Närsjukvårdsområde Söder har cirka 900 medarbetare och sex verksamhetschefer.

Fysioterapin i Sundsvall ingår i kliniken Geriatrik, neurologi och rehabilitering. På fysioterapin arbetar 36 personer. Alla jobbar på någon av sjukhusets avdelningar, mottagningar och/eller på fysioterapins egen mottagning.

Vi söker nu en rehabiliteringsassistent för sommarvikariat i vårt team! Sommarvikariatet är på heltid och sträcker sig mellan 2022-06-20 till 2022-08-14. Placeringsort Sundsvall.

ROLLEN SOM REHABILITERINGSASSISTENT

I ditt arbete ingår uppgifter som delegeras av fysioterapeut. Teamarbete kring patienten karaktäriserar arbetet på avdelning. Du deltar och bidrar vid ronder, rehabmöten och vårdplaneringar i olika utsträckning beroende på vilken avdelning du arbetar vid. På avdelningar har du kollegor vid din sida, vilket gör att du kommer att ha goda möjligheter till stöd och handledning. Hjälpmedelsförskrivning är också en del av arbetet.

Hos oss får du möjlighet att arbeta i en grupp med stort engagemang och där trivselfaktorn och sammanhållningen är hög. Du har fysioterapeuter med hög spetskompetens runt dig dagligen. Vi erbjuder dig strukturerad handledning samt en närvarande enhetschef. Det ger dig trygghet för att du ska utvecklas och verka på bästa sätt i din roll som rehabiliteringsassistent hos oss.

Vi söker dig som läst minst 4 terminer på fysioterapeututbildningen. Har du erfarenhet av datajournalsystemet NCS cross ser vi det som meriterande för tjänsten. Du behärskar det svenska språket väl i både tal och skrift. B-körkort erfordras.

Du har ett gott bemötande, arbetar flexibelt och självständigt samt främjar god teamsamverkan. Vidare är du strukturerad och planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Är du den vi söker?
Varmt välkommen med din ansökan!


Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.
Är du intresserad av tjänsten på Region Västernorrland? Klicka på knappen för att komma till ansökningsformuläret. Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Rehabiliteringsassistent är 2022-05-23.
Ansök nu

Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.