Uppdragsledare, layout/rör (Plant Design), Sverige

Ledig tjänst på AFRY AB

Sök ledigt jobb som Rördragare i Sundsvall. Nu finns det en ledig tjänst på AFRY AB i Västernorrlands län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och . Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2024-07-31.

Hitta till arbetsplatsen på AFRY AB

Arbetsplatsen hos AFRY AB ligger i Sundsvall i Västernorrlands län.

Yrke Rördragare
Arbetsort Västernorrlands län – Sundsvall
Arbetsplats AFRY AB
Organisationsnummer 5561206474 (AFRY AB)
Anställningsvillkor
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2024-07-31

AFRY AB

Företagsbeskrivning

AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning. Vi accelererar omställningen mot ett hållbart samhälle.

Vi är 19 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande generationer.

AFRY har en inkluderande kultur med ledare som stöttar din utveckling och som vågar tänka stort. Ledare som är modiga, hängivna och gör det de tror på, och som stöttar dig i att göra detsamma. Vårt fokus på ledarskap ger goda förutsättningar att utvecklas och växa i din roll.

Hos AFRY får du utvecklas och samtidigt vara med och bidra till någonting meningsfullt. Du är med och gör skillnad genom att utveckla hållbara lösningar med ett långsiktigt perspektiv. Vi har ett stort fokus på hållbarhet – det är en central del i vår vision och affärsstrategi. Tillsammans skapar vi hållbara lösningar för framtida generationer.


Jobbeskrivning

AFRY Process Industries är en stor spelare inom Processindustrin i Sverige med kontor från norr till söder - Hoppas att du vill bli en del av vårt starka och positiva team!

Vi stärker vårt team med Uppdragsledare dvs ledande projektingenjörer inom layout/rör.

I den här rollen är du delaktig i hela vår leverans gällande processdesign och konstruktion. Leveranserna omfattar att ta fram tekniska lösningar och funktioner, välja komponenter och material, ta fram komponent- och rörlistor, utarbeta kravspecifikationer på utrustningar, 3D modellera och ta fram tillverknings- och installationsunderlag. Det är en fördel att kunna utföra spänningsanalyser på rörsystem i denna roll.

Som Uppdragsledare leder, stöder och planerar du din projektgrupps arbete där du kommer ha en stor påverkan på utformning av projektleveransen i nära samarbete med projektledare. Övriga arbetsområden inkluderar att aktivt delta i våra projekt samt både internt och externt ute hos kund.

Som medarbetare hos oss kommer du antingen arbeta på plats ute hos kund i deras projektorganisation, eller ingå i något av våra In-houseprojekt från våra egna kontor. Vi på AFRY befinner oss i en spännande fas - därför söker vi nu fler engagerade medarbetare för att utveckla verksamheten för att kunna ta fler och större åtaganden inom processindustrin! Placering tänker vi oss på något av följande orter, Kiruna, Gällivare, Luleå, Piteå, Skellefteå, Örnsköldsvik, Sundsvall, Härnösand, Gävle, Norrköping, Borlänge, Karlstad, Stenungsund, Göteborg eller Malmö


Kravspecifikation

I alla våra rekryteringar läggs stort vikt vid dina personliga egenskaper och på AFRY lever vi efter våra värdeord: ”Brave – Devoted – Team players” vilket även säger mycket om de medarbetare vi söker. Vi vill att du ser möjligheter, är nyfiken och har en vilja att tillsammans med oss vidareutveckla verksamheten. Du trivs bra i sociala sammanhang och brinner för teamwork där vi tillsammans kan nå våra resultat!

Vi söker dig som har:

 • En teknisk utbildning från högskola eller har mångårig erfarenhet inom layout/rör-projektering.
 • Minst tre års erfarenhet från ledande roll eller med eget ansvar för en projektleverans.
 • Minst 10 års erfarenhet inom projekt och uppdrag från layout och rör projektering främst inom process-, energi-, olja & gas- och petrokemiindustri.
 • Erfarenhet av programvaror som Aveva E3D, Plant3D, PDMS, AutoCAD, Rohr2 eller Autopipe är meriterande.

Som person är du vetgirig, målmedveten, strukturerad, kommunikativ, prestigelös och med en positiv inställning.

Utöver detta har du mycket goda kunskaper vad gäller svenska och engelska, i såväl tal som skrift, samt har B-körkort då resor till kund förekommer i tjänsten.

Ytterligare information

Vi erbjuder dig en flexibel arbetsmiljö och stor frihet under ansvar då vi förstår att allas liv ser olika ut och vikten av att ha en god balans mellan jobb och fritid. På AFRY delar vi en stark kultur som präglas av att dela kunskap och kompetensutveckling i form av interna och externa utbildningar samt individuella utvecklingsplaner.

Utöver detta erbjuder vi dig generöst årligt friskvårdbidrag, företagshälsovård, tjänstepension samt tillhörighet i vår fantastiska personalförening Club AFRY. Här anordnar vi roliga aktiviteter så som skidresor, handledda träningstillfällen, stuguthyrning, gästföreläsningar och mycket, mycket mer!

AFRY är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer och vi vill gärna visa dig varför!

Kontaktuppgifter:

Sektionschef, Kiruna/Gällivare

Martin Sundström

martin.sundstrom@afry.com

Sektionschef, Luleå/Piteå/Skellefteå

Gustav Lindberg

gustav.lindberg@afry.com

Sektionschef, Örnsköldsvik/Sundsvall/Härnösand

Fredrik de Wahl

fredrik.dewahl@afry.com

Sektionschef, Gävle

Mats Erixon

mats.erixon@afry.com

Busniess Segment Manager, Borlänge

Max Allemo

max.allemo@afry.com

Sektionschef, Norrköping

Per Lager

per.lager@afry.com

Sektionschef, Karlstad

Patrik Engström

patrik.engstrom@afry.com

Sektionschef, Göteborg/Stenungsund

Tomas Svanlund

tomas.svanlund@afry.com

Sektionschef, Malmö

Kristina Jagne

kristina.jagne@afry.com

Sista ansökningsdag: 2024-07-31.


På grund av semester så kommer urval och intervjuer att påbörjas först i augusti.

Ange i din ansökan vilken ort/orter som du är intresserad av att placeras. Vi vill också tipsa om att vi även söker medarbetare till våra andra discipliner så gå gärna in på https://afry.com/sv/bli-en-del-av-afry/lediga-jobb

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Apply now”. Ansökningar per e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

På AFRY driver vi förändring i allt vi gör. Vi anser att förändring sker när modiga idéer möts, när vi samarbetar, skapar innovation och omfamnar kreativa lösningar, det är så vi skapar framtiden. Vi söker konstant kvalificerade kandidater som vill ansluta sig till våra inkluderande team runt om i världen. Bli en del av oss och påskynda den gröna omställningen


Är du intresserad av tjänsten på AFRY AB? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Rördragare är 2024-07-31.

Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb

  Här ser du liknande jobb inom samma yrkesgrupp eller ort.

 • Sundsvall
  Uppdragsledare, layout/rör (Plant Design), Sverige

  Ledigt jobb som rördragare på AFRY AB i Sundsvall

  Arbetsplats-logga

  Sök jobbet som rördragare
 • Härnösand
  Uppdragsledare, layout/rör (Plant Design), Sverige

  Ledigt jobb som rördragare på AFRY AB i Härnösand

  Arbetsplats-logga

  Sök jobbet som rördragare
 • Örnsköldsvik
  Uppdragsledare, layout/rör (Plant Design), Sverige

  Ledigt jobb som rördragare på AFRY AB i Örnsköldsvik

  Arbetsplats-logga

  Sök jobbet som rördragare