Förskollärare till Bergsåker/Österro skola

Ledig tjänst på Sundsvalls kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen

Sök ledigt jobb som Lärare i förskoleklass i Sundsvall. Nu finns det en ledig tjänst på Sundsvalls kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen i Västernorrlands län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Enligt avtal.. Arbetet är Heltid. Tidsbegränsad anställning, tillträde: 2024-08-12 , upphör: 2025-02-11 .. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är 3 månader – upp till 6 månader. Sök jobbet senast 2024-07-29.

Hitta till arbetsplatsen på Sundsvalls kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen

Arbetsplatsen hos Sundsvalls kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen ligger i Sundsvall i Västernorrlands län.

Yrke Lärare i förskoleklass
Arbetsort Västernorrlands län – Sundsvall
Arbetsplats Sundsvalls kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen
Organisationsnummer 2120002411 (Sundsvalls kommun)
Anställningsvillkor Heltid. Tidsbegränsad anställning, tillträde: 2024-08-12 , upphör: 2025-02-11 .
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Enligt avtal.
Anställningens längd 3 månader – upp till 6 månader
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2024-07-29

Sundsvalls kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen Sundsvalls kommuns gemensamma vision "Tillsammans släpper vi skaparkraften fri och bygger ett hållbart Sundsvall med plats för alla" vilar på tre värdeord - mod, öppenhet och helhetssyn. Politikernas och förvaltningens mål och viljeriktning är att alla barn och elever i Sundsvalls kommuns förskolor och skolor ska få likvärdiga förutsättningar att utvecklas, nå sina mål och bli aktiva medborgare med många möjligheter i livet.

Varje dag möter våra ca 3 000 medarbetare inom Barn- och utbildningsförvaltningen tillsammans ca 16 000 barn och elever på fler än 130 enheter. Varje dag finns möjligheten att ge dem förutsättningar för fortsatt lärande och utveckling.

Bergsåkers skola ligger fyra kilometer väster om centrala Sundsvall. Undervisningen utgår från de tre grundpelarna kunskap, kultur och idrott. Bergsåkers skola är en skola från årskurs F till 9 samt med fritidsverksamhet. År F-2 finns i lokalen Österro (tidigare Österro skola) som ligger strax nordväst om Bergsåker.

Här sätter vi lärandet i fokus och strävar efter goda studieresultat och hög kvalitet på undervisningen. Vi vill förverkliga den trygga skolan som ger goda kunskaper till alla. Med vår samlade kompetens och vårt engagemang vill vi ge våra elever goda möjligheter att utvecklas till hela människor i en vacker och trivsam arbetsmiljö.

ARBETSUPPGIFTER
Undervisning i förskoleklass. Du kommer att ingå i ett arbetslag där du förväntas delta aktivt i att gemensamt planera och följa upp verksamheten.

Som förskollärare hos oss har du ansvar för att driva och utveckla det pedagogiska arbetet med eleverna, för att öka deras måluppfyllelse. Det innebär att du, enskilt och gemensamt med kollegor, planerar, utvärderar och följer upp elevernas kunskapsutveckling.

Du är en skicklig didaktiker och har ett gott ledarskap i klassrummet och vet att vägen till lärande går via goda relationer. Att skapa ett tillgängligt lärande är viktigt för dig och du ser betydelsen av hela lärmiljön! För att lyckas tror vi att du har god förmåga att skapa tydliga strukturer som möjliggör ett lustfyllt lärande för eleverna. Du värdesätter tillsammansarbete och bidrar med din kompetens i det kollegiala lärandet.

Du har ett nära samarbete med övriga pedagoger på skolan och ska, tillsammans med ditt arbetslag, fortsätta arbetet med att utveckla undervisningen så att eleverna tillgodogör sig din undervisning och når som långt som möjligt. Du är väl förtrogen i ditt arbete med digitala verktyg och du kommer att vara med och utveckla och använda digitala hjälpmedel i lärprocesserna.

När du inte undervisar, ser du andra möten med elever som viktiga och rör dig ofta ute i elevernas mötesplatser på skolan.

KVALIFIKATIONER
Du som söker är legitimerad förskollärare.

Du är intresserad av skolutveckling och framtidens lärande. Du möter eleverna där de befinner sig och har en god förmåga att bygga relationer med elever, vårdnadshavare och medarbetare.

Ledning och stimulans är centralt i din undervisning.

ÖVRIGT
Är du intresserad av att läsa mer om Sundsvall? Klicka in på www.sundsvall.se eller är du intresserad av hur det vore att bo och arbeta i Sundsvall kan du läsa mer på www.nykommun.se/kommun/sundsvall/

Vid begäran skall betyg/ examensbevis/studieintyg/lärarlegitimation som styrker att du har rätt kvalifikationer för tjänsten lämnas in.

Den som erbjuds en anställning skall lämna ett giltigt utdrag ur polisens belastningsregister enligt SFS 2000:873. Blankett för beställning av utdrag ur belastningsregistret hittar du på www.polisen.se.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att inte övertalighet uppkommer inom annan del av kommunen som gör att den tillsätts den vägen.

Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och drogtest kan förekomma vid nyanställning av personal. Vi tillämpar rökfri arbetstid.

I Sundsvalls kommun gillar vi olika och välkomnar medarbetare med olika bakgrund. Vi värnar om det värde som jämn könsfördelning samt mångfald tillför våra verksamheter och arbetar för att våra arbetsplatser ska vara tillgängliga för alla.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Sundsvalls kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig söka tjänsten genom länken i denna annons.

Är du även intresserad av att arbeta som räddningstjänstpersonal i beredskap/deltidsbrandman, klicka på länken: https://www.rtjmedelpad.se/om-oss/jobba-hos-oss/raddningstjanstpersonal-i-beredskap-rib

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonsering- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Är du intresserad av tjänsten på Sundsvalls kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Lärare i förskoleklass är 2024-07-29.

Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb

  Här ser du liknande jobb inom samma yrkesgrupp eller ort.

 • Härnösand
  Utbildare/Lärare till Kompetenslyft i förskolan i Härnösand

  Ledigt jobb som förskollärare på Merit Utbildning Malmö AB i Härnösand

  Sök jobbet som förskollärare
 • Sundsvall
  Utbildare till kompetenslyft i förskolan

  Ledigt jobb som förskollärare på Merit Utbildning Malmö AB i Sundsvall

  Sök jobbet som förskollärare
 • Sundsvall
  Förskollärare till Bergsåker/Österro skola

  Ledigt jobb som lärare i förskoleklass på Sundsvalls kommun i Sundsvall

  Arbetsplats-logga

  Sök jobbet som lärare i förskoleklass
 • Sundsvall
  Förskollärare till Sidsjö förskola

  Ledigt jobb som förskollärare på Sundsvalls kommun i Sundsvall

  Arbetsplats-logga

  Sök jobbet som förskollärare
 • Härnösand
  Vikarierande förskollärare till Tullportens förskola

  Ledigt jobb som förskollärare på Härnösands kommun i Härnösand

  Arbetsplats-logga

  Sök jobbet som förskollärare
 • Härnösand
  Förskollärare till Solstrålens förskola

  Ledigt jobb som förskollärare på Härnösands kommun i Härnösand

  Arbetsplats-logga

  Sök jobbet som förskollärare
 • Härnösand
  Förskollärare till Älandsbro förskola

  Ledigt jobb som förskollärare på Härnösands kommun i Härnösand

  Arbetsplats-logga

  Sök jobbet som förskollärare
 • Härnösand
  Förskollärare till Hälledals förskola

  Ledigt jobb som förskollärare på Härnösands kommun i Härnösand

  Arbetsplats-logga

  Sök jobbet som förskollärare