Förskollärare till Korsta förskola

Ledig tjänst på Sundsvalls kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen

Sök ledigt jobb som Lärare i förskola/Förskollärare i Sundsvall. Nu finns det en ledig tjänst på Sundsvalls kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen i Västernorrlands län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Enligt avtal.. Arbetet är Heltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Början av november -23 eller enligt överenskommelse.. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2023-10-08.

Hitta till arbetsplatsen på Sundsvalls kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen

Arbetsplatsen hos Sundsvalls kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen ligger i Sundsvall i Västernorrlands län.

Yrke Lärare i förskola/Förskollärare
Arbetsort Västernorrlands län – Sundsvall
Arbetsplats Sundsvalls kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen
Organisationsnummer 2120002411 (Sundsvalls kommun)
Anställningsvillkor Heltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Början av november -23 eller enligt överenskommelse.
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Enligt avtal.
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2023-10-08

Sundsvalls kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen Sundsvalls kommuns gemensamma vision "Tillsammans släpper vi skaparkraften fri och bygger ett hållbart Sundsvall med plats för alla" vilar på tre värdeord - mod, öppenhet och helhetssyn. Politikernas och förvaltningens mål och viljeriktning är att alla barn och elever i Sundsvalls kommuns förskolor och skolor ska få likvärdiga förutsättningar att utvecklas, nå sina mål och bli aktiva medborgare med många möjligheter i livet.

Varje dag möter våra ca 3 000 medarbetare inom Barn- och utbildningsförvaltningen tillsammans ca 16 000 barn och elever på fler än 130 enheter. Varje dag finns möjligheten att ge dem förutsättningar för fortsatt lärande och utveckling.

Välkommen att söka till Korsta förskola! Korsta är en tre-avdelningsförskola, en avdelning med de yngsta barnen 1-ca 3år, samt två avdelningar med de äldre barnen. På avdelningen med de yngsta barnen söker vi nu en ny medarbetare. Korsta har fin inne och utemiljö med närhet till både skog, fotbollsplan och närliggande naturområden. Hela förskolan har Sagotema där språkutvecklingen är i fokus. Vi startar denna termin upp vårt Grön Flagg arbete där alla på förskolan medverkar i vår strävan efter en Hållbar utveckling. Vi har vår egen kock som sköter disk och matlagning för hela huset. Vårt motto är en rolig, trygg och lärorik förskola som det står i Läroplanen.

ARBETSUPPGIFTER
För närvarande är placeringen på avdelningen med de yngsta barnen. Vi arbetar nära barnen där barns trygghet är viktig. Samling, gruppverksamhet, dokumentation, utvecklingssamtal, föräldramöten mm ingår i arbetsuppgifterna.

KVALIFIKATIONER
Vi söker en positiv och glad förskollärare, gärna med erfarenhet av att arbeta med de yngsta barnen, med god samarbetsförmåga och ett lösningsinriktat arbetssätt. Erfarenhet av föräldrakontakt såsom dagliga samtal, utvecklingssamtal samt inskolning är en fördel. Vi lägger stor vikt vid gott bemötande.

Intresse för läsning, berättande, estetiska uttryck såsom sång och musik, drama mm är meriterande.

ÖVRIGT
Vid begäran skall betyg/ examensbevis/studieintyg/lärarlegitimation som styrker att du har rätt kvalifikationer för tjänsten lämnas in.

Den som erbjuds en anställning skall lämna ett giltigt utdrag ur polisens belastningsregister enligt SFS 2000:873. Blankett för beställning av utdrag ur belastningsregistret hittar du på www.polisen.se.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att inte övertalighet uppkommer inom annan del av kommunen som gör att den tillsätts den vägen.

Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och drogtest kan förekomma vid nyanställning av personal. Vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi arbetar aktivt för att öka mångfalden i våra arbetsgrupper. Vi ser gärna sökande med olika bakgrund och erfarenheter.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Sundsvalls kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig söka tjänsten genom länken i denna annons.

Är du även intresserad av att arbeta som räddningstjänstpersonal i beredskap/deltidsbrandman, klicka på länken: https://www.raddning.info/om-oss/jobba-hos-oss/raddningstjanst-i-beredskap

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonsering- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Är du intresserad av tjänsten på Sundsvalls kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Lärare i förskola/Förskollärare är 2023-10-08.

Sök andra jobb som lärare i förskola/förskollärare

Här ser du liknande jobb inom samma yrkesgrupp eller ort.


Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb