Commercial Asset Manager

Ledig tjänst på Eolus Vind

Sök ledigt jobb som Arbetsledare, elkraft i Sundsvall. Nu finns det en ledig tjänst på Eolus Vind i Västernorrlands län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Lön enligt överenskommelse. Arbetet är Heltid Anställningstid enligt överenskommelse. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2022-06-10.

Hitta till arbetsplatsen på Eolus Vind

Arbetsplatsen hos Eolus Vind ligger i Sundsvall i Västernorrlands län.

Yrke Arbetsledare, elkraft
Arbetsort Västernorrlands län – Sundsvall
Arbetsplats Eolus Vind
Organisationsnummer 5563893956 (Eolus Vind AB (Publ).)
Anställningsvillkor Heltid Anställningstid enligt överenskommelse
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Lön enligt överenskommelse
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2022-06-10

Vi har tänkt framåt så långt tillbaka vi kan minnas.
Börja hos oss och se till att vi aldrig slutar.Sedan starten för trettio år sedan har Eolus vuxit till en av Nordens ledande projektörer inom förnybar energi. Idag utvecklar, etablerar och förvaltar vi förnybara energiprojekt inom vindkraft på land och till havs, solkraft och energilagring. Eolus erbjuder investerare attraktiva och konkurrenskraftiga investeringsmöjligheter i Norden, USA, Polen och Baltikum. Med kompetenta och engagerade medarbetare rör vi oss framåt i snabb takt och driver omställningen till förnybar elproduktion.

Drivs du av att vara delaktig i omställningen till förnybar energi? Har du erfarenhet av arbete med kommersiell förvaltning och drift av vindkraft eller elanläggningar? Då kan rollen som Commercial Asset Manager hos oss på Eolus Vind vara passande för dig.

Detta är en chans att arbeta för ett väletablerat bolag med korta beslutsvägar och stor möjlighet till påverkan. Du kommer bli en del av ett team där stort värde sätts på din kompetens, och då Eolus kännetecknas av en prestigelös miljö, värdesätter vi kreativ input och nya idéer som komplement till vår grundläggande struktur som möjliggör god effektivitet.

I rollen som Commercial Asset Manager kommer du ha övergripande ansvar för att hantera våra kunders försäkringsärenden och se till att villkoren i avtalen efterlevs. Det innebär att du kommer att arbeta med frågor gentemot våra kunders olika serviceleverantörer, el- och försäkringbolag. Du kommer också driva utvecklingen av våra processer för att möta kommersiella åtagande som våra kunder har mot markägare och myndigheter. Rollen innefattar även produktionsförlustberäkningar och tekniska analyser.

Då du i ditt arbete kommer ha mycket internationella kontakter, och även samarbeta internt med tekniska förvaltare och driftekonomer, är det viktigt att du trivs i en kommunikativ roll. Du har arbetat med kontraktshantering samt leverantörs- och kundrelationer, gärna i ett internationellt sammanhang. Du har god datorvana och kunskaper i Excel. Erfarenhet från vindkraftbranschen men också från lag- och regulatoriska krav samt praxis kring drift av elanläggningar ses som meriterande.

Du har teknisk såväl som kommersiell förståelse för affären. Om du är en person som driver på ärenden självständigt och får saker att hända samtidigt som du värnar om ordning och reda kommer du trivas hos oss.

Vi tror att du har en teknisk utbildning inom el eller energi och är van vid att kommunicera på svenska och engelska både muntligt och skriftligt. Detta är en heltidstjänst på vårt kontor i Sundsvall med möjlighet att arbeta hemifrån några dagar per vecka. Resor förekommer i tjänsten så därav är B-körkort ett krav.

Ansök med CV och brev via vår karriärsida. För frågor om tjänsten, vänligen kontakta Carl Lind, Head of Asset Management på mobil 0708-68 45 83 eller mail carl.lind@eolusvind.com

Kom och tänk stort, högt och långt med oss på Eolus - vi ser fram emot att höra ifrån dig!
Är du intresserad av tjänsten på Eolus Vind? Klicka på knappen för att komma till ansökningsformuläret. Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Arbetsledare, elkraft är 2022-06-10.
Ansök nu

Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

  Liknande jobb

  Här ser du liknande jobb inom samma yrkesgrupp eller ort.

 • Sundsvall
  Drift- och underhållstekniker till Adven/Värmevärden

  Ledigt jobb som drifttekniker, värmeverk på Poolia Sverige AB i Sundsvall

  Arbetsplats-logga

  Sök jobbet som drifttekniker, värmeverk
 • Örnsköldsvik
  Miva söker VA-tekniker

  Ledigt jobb som driftmaskinist, reningsverk på Miljö och Vatten i Örnsköldsvik AB i Örnsköldsvik

  Arbetsplats-logga

  Sök jobbet som driftmaskinist, reningsverk