ÄR DU VÅR NYA TOPPSÄLJARE? - SUNDBYBERG

Ledig tjänst på P94 Group AB

Sök ledigt jobb som Telefonförsäljare i Sundbyberg. Nu finns det en ledig tjänst på P94 Group AB i Stockholms län att söka. Lönen är Fast och rörlig lön och . Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2022-01-30.

Hitta till arbetsplatsen på P94 Group AB

Arbetsplatsen hos P94 Group AB ligger i Sundbyberg i Stockholms län.

Yrke Telefonförsäljare
Arbetsort Stockholms län – Sundbyberg
Arbetsplats P94 Group AB
Organisationsnummer 5592531775 (Ahlmark Sales Group AB)
Anställningsvillkor
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast och rörlig lön
Lönenivå
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2022-01-30

Vi söker personer som vill vara med i starten av en helt ny mobiloperatör! Vi expanderar för fullt och söker ytterligare glada medarbetare till vårt kontor i Bromma, Rotebro, Sundsvall och Marbella!


Vi söker dig som har glimten i ögat och vill arbeta med telefonen som verktyg. Jobbet är väldigt fartfyllt där ena dagen aldrig är den andra lik och det som präglar oss som företag är en god sammanhållning i gruppen och framför allt att vi alltid har väldigt kul på jobbet.


Vi har tävlingar varje månad med priser som till exempel Iphone 12, Airpods och resor.


Vi jobbar exklusivt mot privatkunder och våran toppklassiga produktportfölj har priser som tål att jämföras med konkurrenterna.


Vi har i dagsläget ca 50 anställda och våra säljare tjänar i snitt 37500kr/mån där vissa toppsäljare tjänar uppemot 60 000 - 100 000kr/mån.


Arbetstider är 10.00 - 18.00/19.00 och tjänsten är heltid måndag - fredag.


Vi söker entreprenörs personligheter som drivs av att tjäna att pengar och ha roligt på jobbet. God social kompetens är viktigt och en kämparglöd är ett absolut krav.


Känner du dig träffad? Skicka in en ansökan idag och få en online intervju samma vecka!Är du intresserad av tjänsten på P94 Group AB? Klicka på knappen för att komma till ansökningsformuläret. Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Telefonförsäljare är 2022-01-30.
Ansök nu

Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.