Junior Backofficemedarbetare till Swedbank

Ledig tjänst på Professionals Nord Rekrytering AB

Sök ledigt jobb som Administrativ assistent i Sundbyberg. Nu finns det en ledig tjänst på Professionals Nord Rekrytering AB i Stockholms län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Fast lön. Arbetet är Heltid Visstid. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är 6 månader eller längre. Sök jobbet senast 2023-10-18.

Hitta till arbetsplatsen på Professionals Nord Rekrytering AB

Arbetsplatsen hos Professionals Nord Rekrytering AB ligger i Sundbyberg i Stockholms län.

Yrke Administrativ assistent
Arbetsort Stockholms län – Sundbyberg
Arbetsplats Professionals Nord Rekrytering AB
Organisationsnummer 5569878399 (Professionals Nord Rekrytering AB)
Anställningsvillkor Heltid Visstid
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Fast lön
Anställningens längd 6 månader eller längre
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2023-10-18

Professionals Nord Rekrytering AB Om du vill få värdefull erfarenhet i början av din karriär kan vi ha tjänsten för dig! Nu har du möjligheten att få det hos en av landets mest attraktiva arbetsgivare och en av Sveriges största banker. Urval sker löpande och start är redan 2/10, välkommen med din ansökan redan idag!

Information om tjänsten
Swedbank önskar utöka ett av sina befintliga team som består av 14 personer i dagsläget. Uppdraget är ett konsultuppdrag via Professionals Nord, initialt till och med 31/3-24. 

Arbetsuppgifter
Inom Investment Advisory Check kommer du att arbeta med att granska investeringsdokumentation från rådgivare. Du kommer att validera dokument manuellt efter en manual och gå igenom olika kontrollpunkter för att säkra en hög kvalité. 

Som person söker vi dig som är noggrann i ditt arbete, har en positiv inställning och är duktig på att arbeta i team.

Vi söker dig som

• Har god datorvana och goda kunskaper i Office-paketet
• Gymnasieekonom eller annan relevant utbildning från gymnasiet
• Har goda kunskaper i svenska i tal och skrift då kommunikationen sker på svenska

 

START: så snart som möjligt, början av oktober
OMFATTNING: Heltid 6 månader
STAD: Stockholm, Sundbyberg
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: paula.rosen@pn.se

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning, du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Swedbank. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Swedbanks önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till: paula.rosen@pn.se. För detta uppdrag krävs ett utdrag ur belastningsregistret, vi rekommenderar dig därför att beställa det redan vid ansökan via länken: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/. Notera även att kreditupplysning kommer att genomföras på samtliga kandidater i slutskede.

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se
Är du intresserad av tjänsten på Professionals Nord Rekrytering AB? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Administrativ assistent är 2023-10-18.

Sök andra jobb som administrativ assistent

Här ser du liknande jobb inom samma yrkesgrupp eller ort.


Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb