Lärare i spanska och engelska

Ledig tjänst på Sundbybergs stad

Sök ledigt jobb som Ämneslärare, 7-9 i Sundbyberg. Nu finns det en ledig tjänst på Sundbybergs stad i Stockholms län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och månadslön. Arbetet är Deltid/ Ej specificerat. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är 3 månader – upp till 6 månader. Sök jobbet senast 2024-01-15.

Hitta till arbetsplatsen på Sundbybergs stad

Arbetsplatsen hos Sundbybergs stad ligger i Sundbyberg i Stockholms län.

Yrke Ämneslärare, 7-9
Arbetsort Stockholms län – Sundbyberg
Arbetsplats Sundbybergs stad
Organisationsnummer 2120000175 (Sundbybergs kommun)
Anställningsvillkor Deltid/ Ej specificerat
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå månadslön
Anställningens längd 3 månader – upp till 6 månader
Arbetstid Deltid
Sista ansökningsdag 2024-01-15

Sundbybergs stad Lärare i spanska och engelska till Grönkullaskolan

Du fokuserar på framtiden och är närvarande i nuet. Precis som vi.

På Grönkullaskolan vill vi skapa lärglädje! Vi söker dynamiska lärare som kan nå alla elever och skapa en stimulerande lärmiljö. Grönkullaskolan är en arbetsplats med engagerade och kompetenta elever och kollegor. Vi glädjes åt framgångar, löser problem och utmaningar tillsammans.  

Som lärare på Grönkullaskolan kommer du att undervisa i spanska i åk 6 - 9 på 50 % samt engelska i åk 7 och förberedelseklass på ca 30%. På Grönkullaskolan strävar vi mot ett aktivt kollegialt lärande där vi hjälper och inspirerar varandra att växa. Kollegiet är drivet och engagerade i eleverna och deras utveckling. 

Du är väl förankrad i ditt ämnesområde och ser alla dina elever. Du skapar välfungerande relationer med eleverna och väcker deras intresse och lust att lära. Vi ser även att du är lösningsfokuserad, gillar digitalt lärande och har lätt för att samarbeta med kollegor, elever och föräldrar. Vi värdesätter engagemang och att du har ett tydligt ledarskap. Vi förväntar oss att du blir en del av vår strävan mot en trygg och kreativ arbetsmiljö. 

Befattningen är ett vikariat mellan 4 mars 2024 – 13 juni 2024. Ansök senast den 15 januari 2024. Intervjuer kommer att ske löpande. Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller brev.

Välkommen med din ansökan!

 

Vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster. 


 
Är du intresserad av tjänsten på Sundbybergs stad? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Ämneslärare, 7-9 är 2024-01-15.

Sök andra jobb som ämneslärare, 7-9

Här ser du liknande jobb inom samma yrkesgrupp eller ort.


Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb