Stödpedagog

Ledig tjänst på Strömstads kommun, LSS-gruppboende

Sök ledigt jobb som Stödpedagog i Strömstad. Nu finns det en ledig tjänst på Strömstads kommun, LSS-gruppboende i Västra Götalands län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Enligt avtal.. Arbetet är Heltid. Tillsvidareanställning. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2022-06-12.

Hitta till arbetsplatsen på Strömstads kommun, LSS-gruppboende

Arbetsplatsen hos Strömstads kommun, LSS-gruppboende ligger i Strömstad i Västra Götalands län.

Yrke Stödpedagog
Arbetsort Västra Götalands län – Strömstad
Arbetsplats Strömstads kommun, LSS-gruppboende
Organisationsnummer 2120001405 (Strömstads kommun)
Anställningsvillkor Heltid. Tillsvidareanställning
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Enligt avtal.
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2022-06-12

Socialnämndens övergripande verksamhetsidé utgår från att: "Alla personer skall ges möjlighet att leva ett bra liv utifrån sina individuella förutsättningar".

Socialförvaltningens uppdrag är att möta människors skiftande behov av stödinsatser som krävs för att den enskilde ska klara sin vardag. Förvaltningen ger service och ansvarar för myndighetsutövning rörande barn- och unga, funktionshindrade och äldre.

ARBETSUPPGIFTER
Boende LSS består av boendena Spinnaren, Skomakargatan och Löpargatan. Som Stödpedagog ingår att samordna och utveckla samarbetet dem emellan. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av att vägleda och stötta kollegor och chef i frågor gällande den pedagogiska verksamheten på våra boenden. Förutom att driva det pedagogiska arbetet på boendena kommer det i rollen också att ingå att omvärldsbevaka och att komma med förslag på förbättringar och metodutveckling.

Du kommer att ingå i ett nätverk av pedagoger anställda inom funktionshinderverksamheten där du kommer att ha tid till reflektion och kollegialt samarbete.

Vi kommer under våren att starta upp pilotgrupper för att införa och implementera IBIC i samtliga våra verksamheter. Det kommer i din roll ingå att på sikt vara med och driva implementerandet av IBIC på våra boenden.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad Stödpedagog eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer vara likvärdig.

Du är van vid att planera, genomföra och utvärdera det pedagogiska arbetet.

Vi tror att du:
- har förmåga att inspirera, handleda och stötta kollegor på den egna arbetsplatsen
- vill utveckla samverkan mellan närliggande enheter
- kan skapa och implementera processer, metoder och arbetssätt
- ser helheten då du kommer att vara ansvarig för det pedagogiska arbetet på alla våra tre boenden.

Då tjänsten är ny för oss är det en stor fördel om du är intresserad av att vara med att utforma din egen tjänst.

Har du erfarenhet av att arbeta med IBIC är detta mycket meriterande.

Är du intresserad av ett arbete där du har stor möjlighet att påverka och utveckla både dig själv, verksamheter och de människor vi är på arbetet för är det här rätt tjänst för dig.

För att lyckas med det tror vi att du är bra på att strukturera, är lösningsorienterad och trygg i dig själv och din yrkesroll.

Körkort B är meriterande.
Är du intresserad av tjänsten på Strömstads kommun, LSS-gruppboende ? Klicka på knappen för att komma till ansökningsformuläret. Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Stödpedagog är 2022-06-12.
Ansök nu

Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.