Sjuksköterska till sommarvikariat på mobila psykiatriska teamet!

Ledig tjänst på NU-sjukvården, Område III, Vuxenpsykiatri, Mobilt akutteam Tanumshede

Sök ledigt jobb som Sjuksköterska, grundutbildad i Strömstad. Nu finns det en ledig tjänst på NU-sjukvården, Område III, Vuxenpsykiatri, Mobilt akutteam Tanumshede i Västra Götalands län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Månadslön. Arbetet är 75 %. Tillträde: Enligt överenskommelse. Visstidsanställning till . Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är 11 dagar - upp till 3 månader. Sök jobbet senast 2024-03-15.

Hitta till arbetsplatsen på NU-sjukvården, Område III, Vuxenpsykiatri, Mobilt akutteam Tanumshede

Arbetsplatsen hos NU-sjukvården, Område III, Vuxenpsykiatri, Mobilt akutteam Tanumshede ligger i Strömstad i Västra Götalands län.

Yrke Sjuksköterska, grundutbildad
Arbetsort Västra Götalands län – Strömstad
Arbetsplats NU-sjukvården, Område III, Vuxenpsykiatri, Mobilt akutteam Tanumshede
Organisationsnummer 2321000131 (VÄSTRA GÖTALANDSREGIONEN)
Anställningsvillkor 75 %. Tillträde: Enligt överenskommelse. Visstidsanställning till
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Månadslön
Anställningens längd 11 dagar - upp till 3 månader
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2024-03-15

NU-sjukvården, Område III, Vuxenpsykiatri, Mobilt akutteam Tanumshede NU-sjukvården är en del av Västra Götalandsregionen och är ett av Sveriges större länssjukhus. Vi finns på NÄL (Norra Älvsborgs Länssjukhus) i Trollhättan och Uddevalla sjukhus. Sjukhusets upptagningsområde omfattar 280 000 invånare. Tillsammans är vi cirka 5 000 medarbetare som varje dag arbetar för att ge god och säker specialistsjukvård. Vi finns på västkusten och vårt område erbjuder en varierad natur med både hav, berg, skog och sjö.Vi söker en sjuksköterska som är intresserad av ett sommarvikariat hos oss på mobila psykiatriska teamet!
Hos oss får du möjlighet att arbeta i en välfungerande psykiatrisk mottagningsenhet där dina kollegor har hög kompetens och stor erfarenhet.

Du kommer att få introduktion av kompetenta och erfarna kollegor för att du skall känna dig trygg inför dina arbetsuppgifter i mobila teamet. Vi ser fram emot att dela vår samlade kunskap med dig!

Om verksamheten
Den vuxenpsykiatriska mottagningen ses som basen i den psykiatriska verksamheten där vårt ansvar är att utreda, diagnostisera, behandla och rehabilitera i patientens närmiljö. Våra målgrupper är människor som är i behov en specialistpsykiatrisk vård på grund av psykossjukdom, bipolär sjukdom, neuropsykiatriska funktionshinder, svåra personlighetssyndrom, djupa depressioner eller samsjuklighet, det vill säga psykisk störning/ sjukdom med samtidigt missbruk/beroende.

Vår psykiatrimottagning ligger på Strömstad sjukhus och bara ett stenkast från havet. Vi har även filial i Tanumshede. Vi är ett välfungerade team bestående av cirka 20 personer. Det mobila psykiatriska teamet har Strömstad, Tanum och Sotenäs kommun som arbetsfält. Heldygnsvården är i på NÄL eller Brinkåsen.

Hur ser en arbetsdag ut?
Mobila psykiatriska teamet syftar till att ge patienter nära vård i akuta situationer under kvällar och nätter. Insatserna kan förebygga oplanerade akuta besök vid psykiatriska akutmottagningen, minska behovet av heldygnsvård och öka förutsättningarna för permissioner.

Mobila psykiatriska teamen utför psykiatriska insatser såsom rådgivning, stöd, bedömningar, uppföljningar då akuta behov finns eller när utökad behandlingsinsats är nödvändig. Insatserna sker i patientens närmiljö med hembesök eller via telefon. Insatserna sker utifrån uppdrag som kan vara akuta eller planerade och tidsbegränsande.

Ditt uppdrag inom vår verksamhet är främst att arbeta tillsammans med en sjuksköterska i vårt mobila psykiatriska team alla dagar i veckan mellan kl 16:00-24:00. Tjänstgöring varannan helg.

Vem söker vi?
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och som har ett stort engagemang och ett genuint intresse för att arbete med människor som lider av psykisk sjukdom.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och vi förväntar oss att du har en personlighet som bidrar med engagemang och arbetsglädje i arbetsgruppen. Du är ansvarstagande och har förmåga till att göra kloka bedömningar och beslut. Arbetet kräver också att du är strukturerad, flexibel och lösningsorienterad.

Övrigt
Annonsen avser ett sommarvikariat.
Vi intervjuar fortlöpande under ansökningstiden. 

Körkort är ett krav.

Välkommen med din ansökan!

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.
Västra Götalandsregionen arbetar aktivt för att digitalisera fler arbetssätt. För att vara en del av den digitala omvandlingen har du med dig grundläggande färdigheter och kan använda digitala verktyg och tjänster. Du kan söka information, kommunicera, interagera digitalt, är riskmedveten och har motivation att delta i utvecklingen för att lära nytt.


Vill du veta mer om Västra Götalandsregionen kan du besöka vår introduktion till nya medarbetare på länken https://www.vgregion.se/introduktion.  Du kan även läsa mer i presentation om https://mellanarkiv-offentlig.vgregion.se/alfresco/s/archive/stream/public/v1/source/available/sofia/rs4011-467070786-672/surrogate


Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.


Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.
Är du intresserad av tjänsten på NU-sjukvården, Område III, Vuxenpsykiatri, Mobilt akutteam Tanumshede? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Sjuksköterska, grundutbildad är 2024-03-15.

Sök andra jobb som sjuksköterska, grundutbildad

Här ser du liknande jobb inom samma yrkesgrupp eller ort.


Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb