Servicetekniker till SMT Sweden

Ledig tjänst på Tillväxt Väsby

Sök ledigt jobb som Servicetekniker, maskin i Strängnäs. Nu finns det en ledig tjänst på Tillväxt Väsby i Södermanlands län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Lön enligt överenskommelse. Arbetet är Heltid Anställningstid enligt överenskommelse. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2024-05-01.

Hitta till arbetsplatsen på Tillväxt Väsby

Arbetsplatsen hos Tillväxt Väsby ligger i Strängnäs i Södermanlands län.

Yrke Servicetekniker, maskin
Arbetsort Södermanlands län – Strängnäs
Arbetsplats Tillväxt Väsby
Organisationsnummer 5567829766 (Thread AB)
Anställningsvillkor Heltid Anställningstid enligt överenskommelse
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Lön enligt överenskommelse
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2024-05-01

SMT Sweden söker en Servicetekniker på heltid med bas i Strängnäs.SMT Sweden grundades 1992 och arbetar med maskinhandel av både ny och begagnad utrustning. Vi köper och säljer maskiner över hela världen och har nära samarbete med bland annat Atlas Copco, Epiroc och Sandvik. Vår affärsidé är att fokusera på produkter producerade av Atlas Copco, Epiroc och Sandvik även om vi kan tänkas handla med begagnade maskiner från alla tillverkare.

https://www.smtsweden.com/

Som Servicetekniker hos oss kommer din arbetsdag bestå av att felsöka och reparera olika typer av entreprenadmaskiner bland annat borrvagnar och kompressorer. Reparationerna sker ute hos kund men även på vår anläggning i Strängnäs. Arbetet sker självständigt och innefattar även direkt kundkontakt och kräver ett lösningsorienterat sinne för att hantera situationer på egen hand.Krav:

- Erfarenhet av service inom entreprenadmaskiner

- B-körkort

- God engelskaVi söker dig som:

är driven och noggrann i ditt arbete och är van att växla mellan detaljer och övergripande uppgifter. Du har social kompetens att kunna kommunicera som skapar förtroende oavsett vem du riktar dig till. Lösningsorienterad och uppfinningsrik med ett hunger för att lära dig nya saker och utvecklas.Övrigt:

Start: Omgående

Arbetstider: Mån-Tors 7-16.30, Fre 7-14.

Placering: Strängnäs

Anställningsform: Heltid tillsvidare med 6 månaders provanställning

Sista ansökningsdag: 2 oktober

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Dina svar på ansökningsfrågorna ligger till grund för bedömning av din ansökan.

Pga teknikaliteter hos Arbetsförmedlingen står Tillväxt Väsbys partner Thread AB som arbetsgivare i annonsens faktatext längst ner på annonsen i platsbanken. Tjänsten som beskrivs ovan är hos den arbetsgivare som omnämns i ovanstående text och det är också de som blir din arbetsgivare om det blir du som får tjänsten. Arbetsgivaren får rekryteringsstöd av Tillväxt Väsby för att hitta just dig.
Är du intresserad av tjänsten på Tillväxt Väsby? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Servicetekniker, maskin är 2024-05-01.

Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb