Förskollärare

Ledig tjänst på Skola och förskola

Sök ledigt jobb som Förskollärare i Storfors. Nu finns det en ledig tjänst på Skola och förskola i Värmlands län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Månadslön. Arbetet är 100%. Tillträde: 20240108 Tillsvidareanställning. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2023-12-20.

Hitta till arbetsplatsen på Skola och förskola

Arbetsplatsen hos Skola och förskola ligger i Storfors i Värmlands län.

Yrke Förskollärare
Arbetsort Värmlands län – Storfors
Arbetsplats Skola och förskola
Organisationsnummer 2120001785 (Storfors kommun)
Anställningsvillkor 100%. Tillträde: 20240108 Tillsvidareanställning
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Månadslön
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2023-12-20

Storfors kommun i östra Värmland har drygt 4000 invånare. Här finns närheten till sjöar och skogar för ett aktivt friluftsliv. Här finns ett rikt förenings- och kulturliv, bra barnomsorg och skolor samt ett varierat näringsliv. Vill du vara med och ge våra kommuninvånare livskvalitet och en bra vardag?
Beskrivning
Storfors kommun söker en förskollärare.

Läroplanen har en tydlig förankring i förskolans vardag. Vi lägger stor vikt vid att skapa nära och förtroendefulla relationer med barnen och vårdnadshavare. 

Det är viktigt att du som ny medarbetare är engagerad och agerar medforskande för att fånga upp och ta tillvara på alla de lärsituationer som uppstår i förskolans vardag.

Det är också viktigt att du har lätt för att samarbeta med andra avdelningar och arbetslag, att du ser den centrala förskolan som en helhet där man samarbetar och stöttar varandra.

Arbetsuppgifter
Som förskollärare ansvarar du för att undervisningen på förskolan genomförs så att barnen stimuleras och utmanas i sin utveckling och sitt lärande i riktning mot strävansmålen.

Tillsammans med dina kollegor arbetar du utifrån styrdokumentens mål, riktlinjer och värdegrund.

Förskolan använder sig av det digitala verktyget UNIKUM för dokumentation i blogg och lärlogg.

Kvalifikationer
Legitimerad förskollärare men stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrigt
Tillträde 240108

Utdrag ur belastningsregistret uppvisas innan anställningens början.
Är du intresserad av tjänsten på Skola och förskola? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Förskollärare är 2023-12-20.

Sök andra jobb som förskollärare

Här ser du liknande jobb inom samma yrkesgrupp eller ort.


Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb