Insitepart söker junior transportplanerare till Coop Logistik i Bro

Ledig tjänst på Insitepart

Sök ledigt jobb som Transportplanerare i Stockholm. Nu finns det en ledig tjänst på Insitepart i Stockholms län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Lön enligt överenskommelse. Arbetet är Heltid Anställningstid enligt överenskommelse. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2021-12-04.

Hitta till arbetsplatsen på Insitepart

Arbetsplatsen hos Insitepart ligger i Stockholm i Stockholms län.

Yrke Transportplanerare
Arbetsort Stockholms län – Stockholm
Arbetsplats Insitepart
Organisationsnummer 5590245048 (Insitepart AB)
Anställningsvillkor Heltid Anställningstid enligt överenskommelse
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Lön enligt överenskommelse
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2021-12-04

Insitepart Nu söker vi transportplanerare till Coop Logistiks terminal i Bro! Det här är en spännande utmaning för dig som har ett stort intresse för logistik- och transportverksamhet!

Dina Arbetsuppgifter och profil
I rollen som transportplanerare kommer dina dagar framförallt spenderas med förberedelse och planering av transporter och transportbokning. Du ansvarar bland annat för att gods kommer fram till rätt plats vid rätt tid. För att detta skall vara möjligt samarbetar du och håller en tät dialog med övriga logistikfunktioner inom företaget. Stora delar av arbetet utförs med Excel, så du är bekväm med att arbeta i Office. Det är även meriterande om du har viss kunskap om SAP.

Så vem är du som söker den här tjänsten? Vi tror att du är en person som är mycket serviceminded, social och lägger stor vikt att vara en god representant för ditt företag. Du har ett genuint intresse för administrativt arbete och vill gärna knyta dig an nya kontakter. Detta är speciellt viktigt då arbetet innebär mycket kontakter såväl internt som externt på Coop Logistik och det är av stor vikt att du har en god problemlösningsförmåga.

Arbetet är förlagt främst på dagtid under vardagar.

Det här är Coop
Coop är en av Sveriges största aktörer inom dagligvaruhandeln och har 3,5 miljoner medlemmar, fördelar på 30 olika konsumentföreningar. Coops butiker hittar du i hela Sverige, från norr till söder. Coops logistik står för varuförsörjning till samtliga Coop-butiker i hela landet och svarar för effektiv drift av transporter, terminaler och varuflöde. Du kan läsa mer om Coop här (https://www.coop.se/Globala-sidor/om-coop/Affarsomraden1/)

Villkor
- Tidigare erfarenheter utav administrativt arbete
- Flytande i det svenska språket både tal och skrift
- God IT-Vana och erfarenhet av Office (främst Excel) & SAP är starkt meriterande
- Akademisk utbildning, gärna inom logistik är meriterande
- Du kommer att vara anställd av Insitepart men uthyrd till vår kunds transportenhet i Bro.


Låter detta som din nästa utmaning?
På Insitepart är alla välkomna att söka jobb oavsett ålder, kön, erfarenhet eller etnisk bakgrund. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet när vi rekryterar, för vi vet att rätt person på rätt plats skapar ett stort mervärde för både kund och dig som person.

Skicka gärna in dina ansökan redan idag! Vi arbetar med löpande urval och tjänsterna kommer att tillsättas när vi funnit rätt kandidater.
Är du intresserad av tjänsten på Insitepart? Klicka på knappen för att komma till ansökningsformuläret. Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Transportplanerare är 2021-12-04.
Ansök nu

Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.