Teamansvarig till Taxi Stockholm

Ledig tjänst på Inhouse

Sök ledigt jobb som Trafikplanerare, transportföretag i Stockholm. Nu finns det en ledig tjänst på Inhouse i Stockholms län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Lön enligt överenskommelse. Arbetet är Heltid Anställningstid enligt överenskommelse. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2024-11-07.

Hitta till arbetsplatsen på Inhouse

Arbetsplatsen hos Inhouse ligger i Stockholm i Stockholms län.

Yrke Trafikplanerare, transportföretag
Arbetsort Stockholms län – Stockholm
Arbetsplats Inhouse
Organisationsnummer 5565450458 (Inhouse AB)
Anställningsvillkor Heltid Anställningstid enligt överenskommelse
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Lön enligt överenskommelse
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2024-11-07

Inhouse

Vi söker en engagerad och inspirerande Teamansvarig till Taxi Stockholm som brinner för att se sina medarbetare lyckas. I rollen som Teamansvarig kommer du att spela en central roll i att leda och utveckla teamets medarbetare. Du kommer att ha ansvar för att coacha och anpassa ditt ledarskap efter individuella behov, samtidigt som du strävar efter att skapa och upprätthålla en positiv arbetsmiljö. Som Teamansvarig har du direkt ansvar att arbetsleda en grupp om ett större antal /10-20 medarbetare och din position är placerad inom Operations, Trafikledning.

I rollen som Teamansvarig kommer du att arbeta i ett nära samarbete med övriga Teamansvariga. Rollen rapporterar till Teamchef.

Arbetsbeskrivning
 • Arbetsleda produktionsansvarig/driftledare löpande och tjänstgörande medarbetare
 • Coaching av produktionsansvarig/driftledare och medarbetare.
 • Kvalitetssäkra arbetet i Operations.
 • Säkerställa samordnares och medarbetares kompetens.
 • Hålla regelbundna medarbetarsamtal.
 • Rekrytering av nya medarbetare.
 • Utbildningsansvar för en grupp medarbetare.
 • Aktivt förmedla aktuell och ändamålsenlig information till medarbetare.
 • Dokumentera och följa upp avvikelser i produktionen.
 • Aktivt arbeta för att ständigt utveckla, följa upp och förbättra arbetet i gruppen.
 • Operativt arbete i produktionen.

I rollen som Teamansvarig ingår skifttjänstgöring med schemaläggning dag- och kvällstid, helger och storhelg.

Din profil

För att lyckas i rollen som Teamansvarig på Taxi Stockholm tror vi att du har:

 • En gymnasieutbildning och gedigen erfarenhet av ledarskap och arbetsledning, företrädesvis inom transport- eller servicebranschen.
 • Erfarenhet av att arbeta i en mångkulturell verksamhet.
 • En närvarande, coachande ledarstil och förmågan att motivera medarbetare för att nå avdelningens mål.
 • Målinriktad och relationsorienterad personlighet med förmåga att skapa engagemang och delaktighet.
 • Mycket god kommunikationsförmåga på svenska och engelska.
 • Förmåga att bygga och upprätthålla positiva relationer.
 • Stor kompetens inom coachning och utveckling av medarbetare för att uppnå målen för rollen, avdelningen och företaget.
Om företaget

Taxi Stockholm är den ledande partnern för taxitjänster i Stockholm sedan över 120 år och erbjuder enkla och smarta mobilitetslösningar både personresor och bud. Vi har 100 000 kundmöten varje vecka och ambitionen är att var och ett av dessa ska utföras med schyssta villkor och minsta miljöpåverkan med målet att erbjuda en emissionsfri tjänst senast 2030. Inom koncernen, där även Sirius Omsorg ingår, arbetar 3000 personer året om och dygnet runt för att ge den bästa servicen. Tillsammans erbjuder vi trygga affärs- och privatresor såväl som samhällsupphandlade resor. Genom vårt nätverk Svea Taxi kan vi också erbjuda trygg taxi med hög kvalitet och service i hela Sverige. www.taxistockholm.se

Ansök enkelt med ditt CV

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och du kommer att utgå från Taxi Stockholms kontor centralt i Stockholm. Om du tycker att detta låter som något för dig så ansök enkelt med ditt CV, du behöver inte skicka med något personligt brev. Arbetspsykologiska tester är en del av urvalet i denna rekryteringsprocess.

I denna rekrytering samarbetar Taxi Stockholm med Inhouse AB. Vi intervjuar löpande så vänta inte med att skicka din ansökan. För frågor om rollen, kontakta rekryteringskonsult Sandra Pettersson på sandra.pettersson@inhouse.se. Vi ser fram emot din ansökan!


Är du intresserad av tjänsten på Inhouse? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Trafikplanerare, transportföretag är 2024-11-07.

Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb