Formsnickare till kommande uppdrag!

Ledig tjänst på Helpman Entreprenad AB

Sök ledigt jobb som Träarbetare/Snickare i Stockholm. Nu finns det en ledig tjänst på Helpman Entreprenad AB i Stockholms län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Fast lön. Arbetet är Heltid Visstid. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är 11 dagar - upp till 3 månader. Sök jobbet senast 2023-02-21.

Hitta till arbetsplatsen på Helpman Entreprenad AB

Arbetsplatsen hos Helpman Entreprenad AB ligger i Stockholm i Stockholms län.

Yrke Träarbetare/Snickare
Arbetsort Stockholms län – Stockholm
Arbetsplats Helpman Entreprenad AB
Organisationsnummer 5566618673 (Helpman Entreprenad AB)
Anställningsvillkor Heltid Visstid
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Fast lön
Anställningens längd 11 dagar - upp till 3 månader
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2023-02-21

Helpman Entreprenad AB Om tjänsten Flera formsnickare sökes till den kommande vårens uppdrag!
Vi söker dig med stor erfarenhet inom formsättning. Du bör ha jobbat tidigare på stora byggarbetsplatser och har god förståelse för hur byggarbetet planeras och drivs.
Du ser att du harerfarenhet utav:
- Lösvirkeshus
- Lågform (platta, fundament)
- Storform; doka, peri

Det är mycket meriterande om du även har andra kompetenser inom bygg, till exempel trästomme eller betong; gjutning, armering.
Yrkesbevis är meriterande men inget krav. Körkort likaså.
Svenska språket gäller på arbetsplatsen.

Följande kurser är mycket meriterande:
- SCT - Safe Construction training är ett krav på alla svenska arbetsplatser. Du behöver ha gjort denna för att kunna bli anställd hos oss. Den görs gratis på nätet.
- Mobila arbetsplattformar
- Säkra lyft

Vi på Helpman: Som konsult kommer du vara anställd av oss på Helpman och bli uthyrd till våra kunder. Vi jobbar med allt från de allra största företagen på marknaden till de mindre byggfirmorna. Vi är ett av de äldsta bemanningsföretagen inom bygg med stor erfarenhet och kunskap om branschen. Som medlemmar i Byggföretagen och med kollektivavtal med Byggnads kan vi garantera trygga villkor, korrekta avtal och bra löner till våra anställda. Vi erbjuder bland annat både reseersättning och betald semester.

Ansök idag! Vi går igenom ansökningarna löpande och kan tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag, tveka därför inte att ansöka redan idag! De som matchar kravprofilen kommer få återkoppling via telefon. Har du inte gått vidare i rekryteringsprocessen får du återkoppling via mejl. Det är viktigt att du laddar upp ett aktuellt CV med dina tidigare arbetserfarenheter samt med en beskrivning av arbetsuppgifterna du utfört. Ladda även upp certifikat och intyg på eventuella kurser och utbildningar.
Är du intresserad av tjänsten på Helpman Entreprenad AB? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Träarbetare/Snickare är 2023-02-21.

Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb