Assistent sökes inför expandering av tandläkarklinik

Ledig tjänst på Kärrtorp Tandvård AB

Sök ledigt jobb som Tandsköterska i Stockholm. Nu finns det en ledig tjänst på Kärrtorp Tandvård AB i Stockholms län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och . Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2024-04-30.

Hitta till arbetsplatsen på Kärrtorp Tandvård AB

Arbetsplatsen hos Kärrtorp Tandvård AB ligger i Stockholm i Stockholms län.

Yrke Tandsköterska
Arbetsort Stockholms län – Stockholm
Arbetsplats Kärrtorp Tandvård AB
Organisationsnummer 5592508138 (Kärrtorp Tandvård AB)
Anställningsvillkor
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2024-04-30

Kärrtorp Tandvård AB

Just nu söker vi ytterligare en assistent till vår expanderande samt moderna klinik belägen i Kärrtorp centrum.

Arbetsuppgifterna är sedvanliga tandsköterskeuppgifter med assistans, sterilarbete, administration och receptionsarbete samt skötsel & underhåll av kliniken som bland annat städning. Att kunna tala flytande svenska är att föredra.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och ser framemot din ansökan! Utbildning som tandsköterska är inte ett krav och vi har möjligheten att erbjuda interna utbildningar. Viktigt att ha ambitionen att växa i en tandläkarklinik med möjlighet att ta en ledande roll i utvecklingen.

1-3 månaders praktik är ett krav så att inlärningsmöjlighet ges inför kommande anställning. Vi är inte intresserade av medsökande kandidater som är under utbildning för tandläkarprogrammet/tidigare utbildade tandläkare utomlands.

Tjänsten gäller helst heltid.

Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.


Är du intresserad av tjänsten på Kärrtorp Tandvård AB? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Tandsköterska är 2024-04-30.

Sök andra jobb som tandsköterska

Här ser du liknande jobb inom samma yrkesgrupp eller ort.


Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb