Senior utvecklare (Microsoft Dynamics 365 och Power Platform) - deltid

Ledig tjänst på MODERNERA AB

Sök ledigt jobb som Systemutvecklare/Programmerare i Stockholm. Nu finns det en ledig tjänst på MODERNERA AB i Stockholms län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och . Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2024-04-16.

Hitta till arbetsplatsen på MODERNERA AB

Arbetsplatsen hos MODERNERA AB ligger i Stockholm i Stockholms län.

Yrke Systemutvecklare/Programmerare
Arbetsort Stockholms län – Stockholm
Arbetsplats MODERNERA AB
Organisationsnummer 5568441124 (Modernera AB)
Anställningsvillkor
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Deltid
Sista ansökningsdag 2024-04-16

MODERNERA AB

Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. www.modernera.se

För en kunds räkning söker vi nu senior fullstack-utvecklare. Vår kund är ett IT-konsultbolag som är experter inom digitalisering, CRM och affärsstrategi. De arbetar med plattformarna Microsoft, Salesforce och Sweet Systems med målet att göra deras kunders arbetsdag enklare, och lönsamhet ännu bättre. Företaget har funnits sedan 2000 och består idag av ett 70-tal medarbetare.

Som senior utvecklare kommer du att ha Tech lead ansvar och arbeta tillsammans med spännande kunder inom olika branscher.

Du kommer att jobba i trevliga lokaler i centrala Stockholm. Det finns möjlighet att arbeta hemifrån.

Kvalifikationer:

Minst 3 års erfarenhet av att arbeta som fullstack-utvecklare

Erfarenhet av integrationsutveckling

Goda kunskaper inom något eller flera av följande områden: .NET/C#/CSS/Javascript/React/MVC

Meriterande:

Arbetat med CRM i någon form

Power Platform, Azure, RestAPI

SSIS and SSRS

Relevant högskoleutbildning

Erfarenhet av roll som lösningsarkitekt och/eller techlead.

Vår kund erbjuder dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och spännande projekt. Du erbjuds bra arbetsvillkor, pension och friskvårdsbidrag.

Du kommer att bli anställd hos vår kund. Deltid. Provanställning som övergår i en tillsvidareanställning efter sex månader. Tillträde: omgående.

Ansök genom att skicka ditt CV och personligt brev till info@modernera.se. Skriv ”Senior utvecklare (Microsoft Dynamics 365 och Power Platform) - deltid” i ärenderaden.


Är du intresserad av tjänsten på MODERNERA AB? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Systemutvecklare/Programmerare är 2024-04-16.

Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb